Chyba nie. W sumie nie jestem pewna. Oprócz boli i koszmarnych mdłości nic. Dziś zasnęłam o 4. Bo nie moglam. Szefowa ma mi wypłacać do 10 wypłatę. Dalej się nie kwapi. Mam dość takich ludzi@M@lly mąż się wyglądał? Jak się trzymasz? Nie masz gorączki ani nic oprócz tych skurczy?
reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Dziewczyny co myślicie o testach z apteki na chlamydie czy coś takiego?są one wiarygodne. Widziałam w mojej aptece i nie są drogie i zastanawiam się czy kupić i wykonać taki test bo wątpię bym dostała tu na takie badanie skierowanie A prywatnie się nie da zrobić w DE.
Ja się nie spotkałam z takim testem. Nie wiem nawet czy w pl są, więc się nie wypowiem o tym niestety
młoda1994
Ja sobie założyłam konto na aptece online w DE i właśnie wyskoczył mi taki test nie całe 16 euro i się zastanawiam. Może warto zrobić sobie taki test. Przemyśle sprawę i może w przyszłym miesiącu jak będę zamawiać coś z apteki to dokupie ten test i to wykonam.Ja się nie spotkałam z takim testem. Nie wiem nawet czy w pl są, więc się nie wypowiem o tym niestety
NadziejawPanu
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. No ja zwolniłam się z pracy i już siedzę w busie. Wszystko wymaga poświęceń, ale warto. Mam wizytę w Salve. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Was.
Takaja123
@NadziejawPanu powodzenia kochana, a to masz jakieś badanie? Coś mi chyba umknęło. Cieszę się, że wróciłaś do nas.
@młoda1994 jeśli nie drogie to możesz spróbować a to wymazowka?
młoda1994
Właśnie nie wiem nie czytałam. Ale jak znajdę chwilę czasu wieczorem to sprawdzę i najwyżej zamówię na przyszły miesiąc bo teraz trochę tej kasy poszło.@NadziejawPanu powodzenia kochana, a to masz jakieś badanie? Coś mi chyba umknęło. Cieszę się, że wróciłaś do nas.
NadziejawPanu
Zaciekawiona BB
@Takaja123 mam wizytę kwalifikacyjną do histeroskopii.@NadziejawPanu powodzenia kochana, a to masz jakieś badanie? Coś mi chyba umknęło. Cieszę się, że wróciłaś do nas.
Takaja123
@NadziejawPanu trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli. Nadal staracie się? Jak tam przygotowania do ślubu?
@M@lly może zmierz temperaturę? Jeśli masz to jak najszybciej do szpitala.
Nie mam . Dziś cały dzień w domu spędzę bo zmęczona jestem a jutro kilka spotkań.@NadziejawPanu trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli. Nadal staracie się? Jak tam przygotowania do ślubu?
reklama
NadziejawPanu
Zaciekawiona BB
Staramy się, ale ciągle biel. Przygotowania jakoś idą, ale myśli i tak są gdzie indziej.@NadziejawPanu trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli. Nadal staracie się? Jak tam przygotowania do ślubu?