reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@M@lly mąż się wyglądał? Jak się trzymasz? Nie masz gorączki ani nic oprócz tych skurczy?
Chyba nie. W sumie nie jestem pewna. Oprócz boli i koszmarnych mdłości nic. Dziś zasnęłam o 4. Bo nie moglam. Szefowa ma mi wypłacać do 10 wypłatę. Dalej się nie kwapi. Mam dość takich ludzi

reklama
Dziewczyny co myślicie o testach z apteki na chlamydie czy coś takiego?są one wiarygodne. Widziałam w mojej aptece i nie są drogie i zastanawiam się czy kupić i wykonać taki test bo wątpię bym dostała tu na takie badanie skierowanie A prywatnie się nie da zrobić w DE.

Ja się nie spotkałam z takim testem. Nie wiem nawet czy w pl są, więc się nie wypowiem o tym niestety

Ja się nie spotkałam z takim testem. Nie wiem nawet czy w pl są, więc się nie wypowiem o tym niestety
Ja sobie założyłam konto na aptece online w DE i właśnie wyskoczył mi taki test nie całe 16 euro i się zastanawiam. Może warto zrobić sobie taki test. Przemyśle sprawę i może w przyszłym miesiącu jak będę zamawiać coś z apteki to dokupie ten test i to wykonam.

Cześć dziewczyny. No ja zwolniłam się z pracy i już siedzę w busie. Wszystko wymaga poświęceń, ale warto. Mam wizytę w Salve. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Was.

@NadziejawPanu powodzenia kochana, a to masz jakieś badanie? Coś mi chyba umknęło. Cieszę się, że wróciłaś do nas.

@młoda1994 jeśli nie drogie to możesz spróbować :) a to wymazowka?
Właśnie nie wiem nie czytałam. Ale jak znajdę chwilę czasu wieczorem to sprawdzę i najwyżej zamówię na przyszły miesiąc bo teraz trochę tej kasy poszło.

reklama
Do góry