reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@M@lly mąż się wyglądał? Jak się trzymasz? Nie masz gorączki ani nic oprócz tych skurczy?
Chyba nie. W sumie nie jestem pewna. Oprócz boli i koszmarnych mdłości nic. Dziś zasnęłam o 4. Bo nie moglam. Szefowa ma mi wypłacać do 10 wypłatę. Dalej się nie kwapi. Mam dość takich ludzi

reklama
Dziewczyny co myślicie o testach z apteki na chlamydie czy coś takiego?są one wiarygodne. Widziałam w mojej aptece i nie są drogie i zastanawiam się czy kupić i wykonać taki test bo wątpię bym dostała tu na takie badanie skierowanie A prywatnie się nie da zrobić w DE.

Ja się nie spotkałam z takim testem. Nie wiem nawet czy w pl są, więc się nie wypowiem o tym niestety

Ja się nie spotkałam z takim testem. Nie wiem nawet czy w pl są, więc się nie wypowiem o tym niestety
Ja sobie założyłam konto na aptece online w DE i właśnie wyskoczył mi taki test nie całe 16 euro i się zastanawiam. Może warto zrobić sobie taki test. Przemyśle sprawę i może w przyszłym miesiącu jak będę zamawiać coś z apteki to dokupie ten test i to wykonam.

Cześć dziewczyny. No ja zwolniłam się z pracy i już siedzę w busie. Wszystko wymaga poświęceń, ale warto. Mam wizytę w Salve. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Was.

@NadziejawPanu powodzenia kochana, a to masz jakieś badanie? Coś mi chyba umknęło. Cieszę się, że wróciłaś do nas.

@młoda1994 jeśli nie drogie to możesz spróbować :) a to wymazowka?
Właśnie nie wiem nie czytałam. Ale jak znajdę chwilę czasu wieczorem to sprawdzę i najwyżej zamówię na przyszły miesiąc bo teraz trochę tej kasy poszło.

reklama
Do góry