mohaaa
Fanka BB :)
Mam tak, ze starczy akurat na 4 dziennieA ile masz tabletek i ile dni do wizyty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak, ze starczy akurat na 4 dziennieA ile masz tabletek i ile dni do wizyty?
No to tak sobie możesz aplikować, będziesz napewno spokojniejszaMam tak, ze starczy akurat na 4 dziennie
Witaj. Zrób tak jak radzą dziewczyny - włącz już luteine, bo ona może tylko pomoc a na pewno nie zaszkodzi jeśli nigdy nie robiłaś badania progesteronu a masz je plamienia w drugiej fazie cyklu to może być właśnie niski progesteron.Hej dziewczyny, pozwoliłam sobie dołączyć. Mam 28 lat, w styczniu w pierwszym cyklu starań zaszłam w 1 ciąże, niestety od samego początku miałam plamienia, skończyło się poronieniem pustego jaja i łyżeczkowaniem w 10tc. Miesiąc później dostałam miesiączkę i byłam na wizycie kontrolnej u gin. Podczas wizyty gin powiedział, ze nie musimy czekać 3 miesięcy jak to zazwyczaj zalecają lekarze, ale błona jest nierówna albo cienka (nie pamietam dokładnie) i raczej się nie uda. Ale się udało, ujrzałam znów 2 kreski na teście. We wtorek byłam zrobić beta hcg, która była na poziomie 1815, a po 48h wzrosła o 52% (wydaje mi się, ze za mało?). Wszystko było ok, ale wczoraj zauważyłam śluz koloru beżowego na bieliźnie, a dziś kilkukrotnie ujrzałam na papierze brązowe plamienie. Aktualnie 5t4d. Do gin chciałam iść 7t0d, ale zmartwiło mnie to plamienie i ide we wtorek, do będzie 6t0d. Czy powinnam się martwić? Zastanawia mnie niski przyrost beta hcg oraz to o czym mówił gin, ze endometrium jest cienkie... strasznie boje się powtórki z „rozrywki” i kolejnego pustego jaja i poronienia
Ja miałam jakie pulsowanie w pachwinach ale chyba troszkę później. Kojarzy mi się 7-8tcDziewczyny mam dziwne pytanie. Malyscie kiedykolwiek uczucie w naprawdę wczesnej ciąży ze czujecie nie wiem jak to nazwać tetno w brzuchu. Od jakiegoś 5tc tak czulam i teraz jak już ciąża obumarla dalej głównie rano i wieczorami mam takie uczucie. Moze sobie wmawiam. Nie wiem co o tym myśleć. Może w tej ciąży zwariowałam :/