reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Boże… Nawet nie wiesz jak ja się cieszę gdy czytam takie wiadomości wykrzyknik A o pierwszą ciążę ile się staraliście jeżeli mogę zapytać?
Trzymam bardzo mocno kciuki za twoje zdrówko i powodzenie.
Przy pierwszej ciąży tez się udało w pierwszym cyklu starań :)

@Takaja123 Ja robiłam wszystkie badania w klinice. Nic nie kupowałam w aptekach. ;) robiłam też chlamydie, ureaplasme toxo. Wyszła ureaplasma tylko. Mąż nie robił. Bo ja coś wyjdzie jednej osobie to wspolzyjac druga osoba też będzie miała (Tak bylo z ureaplasma)
Dziękuję Że pytasz. Mam stracha. Ciągle. Teraz jestem 5+2 Więc sam początek. Boję się myśleć nawet że jestem w ciązy. Staram się normalnie funkcjonować. Cieszę się ale panicznie boje. Nie wiem jak dotrwać do pierwszego badania. Dlatego jutro idę sprawdzić bete. Muszę wiedzieć czy rośnie. ;*

@Charlotte21 w takim razie trzymam kciuki za piękny przyrost i mam nadzieję, że niedługo będziesz mogła odetchnąć z ulga ❤

Pytanie dotyczyło czy jeśli jednemu wyjdzie powiedzmy chlamydia czy ueropkasma to leczenie dostajecie oboje bo chyba tak miałaś. Nie chodziło mi o testy z apteki :) @młoda1994 pytała o leczenie :)

@mohaaa jak tam dziś u Ciebie? Plamienie ustalo? :*

@Charlotte21 w takim razie trzymam kciuki za piękny przyrost i mam nadzieję, że niedługo będziesz mogła odetchnąć z ulga ❤

Pytanie dotyczyło czy jeśli jednemu wyjdzie powiedzmy chlamydia czy ueropkasma to leczenie dostajecie oboje bo chyba tak miałaś. Nie chodziło mi o testy z apteki :) @młoda1994 pytała o leczenie :)

@mohaaa jak tam dziś u Ciebie? Plamienie ustalo? :
A to tak. Leczenie dla dwóch. ;) ja ostatnio przeglądałam dokumentację i zauważyłam że 20 dni braliśmy oboje antybiotyk. Zeszło z 6 tygodni bez współżycia... ciężko było ;)

reklama
@Charlotte21 tak teraz właśnie myślałam o tym, że mąż bierze antybiotyk, a ja nic jedynie co mi lekarz przepisal to chrolivagin dopochwowo jutro będę robić wymaz na tą chlamydie i ueropkasme no ale jsk nic nie wyjdzie to co wtedy? Może napisać do lekarza jakie mąż bierze leki to na podstawie tego mi coś zaleci? Albo mąż nie zapamiętał albo lekarz powiedział jakąś infekcja i nie mam punktu zaczepienia.

Do góry