reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Dziewczyny A mam pytanie jeśli nie mam plamien parę dni przed miesiączka ani w środku cyklu to oznacza że progesteron mam w normie czy to nie jest powiedziane?
Nie koniecznie. Ja nigdy plamien nie miałam a progesteron w ciąży kulawy strasznie....
młoda1994
Rozumiem. Ja nawet nie wiem czy Endo mi robił progesteron ale dowiem się jak otrzymam poczta wyniki. Stwierdziłam że się nie poddam będę walczyć do celu. Mimo że będę szła do dietetyka to nie zaprzestalam się starać o dziecko. Nie jedna kobieta ma.cukrzyce w ciąży i ma dzieci są w ciąży i nie ma żadnych problemów. Z tego powodu nie zrezygnuje z macierzyństwa.Nie koniecznie. Ja nigdy plamien nie miałam a progesteron w ciąży kulawy strasznie....
roki_1991
Rozumiem. Ja nawet nie wiem czy Endo mi robił progesteron ale dowiem się jak otrzymam poczta wyniki. Stwierdziłam że się nie poddam będę walczyć do celu. Mimo że będę szła do dietetyka to nie zaprzestalam się starać o dziecko. Nie jedna kobieta ma.cukrzyce w ciąży i ma dzieci są w ciąży i nie ma żadnych problemów. Z tego powodu nie zrezygnuje z macierzyństwa.
Progesteron warto zbadać, chociaż przez to że jest on hormonem wydzielanym skokowo, to niestety wynik często jest niemiarodajny. Ale dowiesz się jak będziesz miała wyniki w ręce. Jesteś młoda więc walcz bo jest o co
młoda1994
Wiem kochana minus jest ten że tu nie mogę zrobić sobie badań jakich chce bez skierowania ale zapytam gin czy zbada mi progesteron jeśli Endo tego wyniku nie zrobił. Czekanie najgorsze. Dziekuje za miłe slowa[emoji846]Progesteron warto zbadać, chociaż przez to że jest on hormonem wydzielanym skokowo, to niestety wynik często jest niemiarodajny. Ale dowiesz się jak będziesz miała wyniki w ręce. Jesteś młoda więc walcz bo jest o co
roki_1991
Szkoda właśnie ze nie możesz zrobić badań na własną rękę, ale z drugiej strony fajnie ze nie musisz robić prywatnie za kasę a kiedy masz mieć te wyniki od endo u siebie? Bo kojarzę że coś pisałaś ale nie wiem coWiem kochana minus jest ten że tu nie mogę zrobić sobie badań jakich chce bez skierowania ale zapytam gin czy zbada mi progesteron jeśli Endo tego wyniku nie zrobił. Czekanie najgorsze. Dziekuje za miłe slowa[emoji846]
młoda1994
Powiedział że do 14 dni roboczych powinny być u mnie i u mojego gin. Tu jest super bo nawet za in vitro inseminacje płaca 50% kosztów i ja 50% muszę płacić. Warunki spełniam ale póki co chce starać się naturalnie. W końcu musi się udać [emoji846]Szkoda właśnie ze nie możesz zrobić badań na własną rękę, ale z drugiej strony fajnie ze nie musisz robić prywatnie za kasę a kiedy masz mieć te wyniki od endo u siebie? Bo kojarzę że coś pisałaś ale nie wiem co
młoda1994
Dziewczyny co myślicie o testach z apteki na chlamydie czy coś takiego?są one wiarygodne. Widziałam w mojej aptece i nie są drogie i zastanawiam się czy kupić i wykonać taki test bo wątpię bym dostała tu na takie badanie skierowanie A prywatnie się nie da zrobić w DE.
reklama
Moja znajoma ma cukrzycę od 20 roku zycia i trójkę zdrowych dzieci. Więc wszystko jest możliwe. Tylko ona od pierwszej ciąży do teraz i już raczej zawsze jest na insulinieRozumiem. Ja nawet nie wiem czy Endo mi robił progesteron ale dowiem się jak otrzymam poczta wyniki. Stwierdziłam że się nie poddam będę walczyć do celu. Mimo że będę szła do dietetyka to nie zaprzestalam się starać o dziecko. Nie jedna kobieta ma.cukrzyce w ciąży i ma dzieci są w ciąży i nie ma żadnych problemów. Z tego powodu nie zrezygnuje z macierzyństwa.