reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Od wczoraj mam skurcze i bóle jak do okresu boli kolo 30min przerwa biegunka i znów ból. Rano jest ok wieczorem od 17/18 sie zaczyna mam dość. Dalej jestem na imprezie. Mąż trochę wypił i pękł.

reklama
Nie koniecznie. Ja nigdy plamien nie miałam a progesteron w ciąży kulawy strasznie....
Rozumiem. Ja nawet nie wiem czy Endo mi robił progesteron ale dowiem się jak otrzymam poczta wyniki. Stwierdziłam że się nie poddam będę walczyć do celu. Mimo że będę szła do dietetyka to nie zaprzestalam się starać o dziecko. Nie jedna kobieta ma.cukrzyce w ciąży i ma dzieci są w ciąży i nie ma żadnych problemów. Z tego powodu nie zrezygnuje z macierzyństwa.

Rozumiem. Ja nawet nie wiem czy Endo mi robił progesteron ale dowiem się jak otrzymam poczta wyniki. Stwierdziłam że się nie poddam będę walczyć do celu. Mimo że będę szła do dietetyka to nie zaprzestalam się starać o dziecko. Nie jedna kobieta ma.cukrzyce w ciąży i ma dzieci są w ciąży i nie ma żadnych problemów. Z tego powodu nie zrezygnuje z macierzyństwa.

Progesteron warto zbadać, chociaż przez to że jest on hormonem wydzielanym skokowo, to niestety wynik często jest niemiarodajny. Ale dowiesz się jak będziesz miała wyniki w ręce. Jesteś młoda więc walcz bo jest o co :)

Progesteron warto zbadać, chociaż przez to że jest on hormonem wydzielanym skokowo, to niestety wynik często jest niemiarodajny. Ale dowiesz się jak będziesz miała wyniki w ręce. Jesteś młoda więc walcz bo jest o co :)
Wiem kochana minus jest ten że tu nie mogę zrobić sobie badań jakich chce bez skierowania ale zapytam gin czy zbada mi progesteron jeśli Endo tego wyniku nie zrobił. Czekanie najgorsze. Dziekuje za miłe slowa[emoji846]

Wiem kochana minus jest ten że tu nie mogę zrobić sobie badań jakich chce bez skierowania ale zapytam gin czy zbada mi progesteron jeśli Endo tego wyniku nie zrobił. Czekanie najgorsze. Dziekuje za miłe slowa[emoji846]
Szkoda właśnie ze nie możesz zrobić badań na własną rękę, ale z drugiej strony fajnie ze nie musisz robić prywatnie za kasę :) a kiedy masz mieć te wyniki od endo u siebie? Bo kojarzę że coś pisałaś ale nie wiem co

Szkoda właśnie ze nie możesz zrobić badań na własną rękę, ale z drugiej strony fajnie ze nie musisz robić prywatnie za kasę :) a kiedy masz mieć te wyniki od endo u siebie? Bo kojarzę że coś pisałaś ale nie wiem co
Powiedział że do 14 dni roboczych powinny być u mnie i u mojego gin. Tu jest super bo nawet za in vitro inseminacje płaca 50% kosztów i ja 50% muszę płacić. Warunki spełniam ale póki co chce starać się naturalnie. W końcu musi się udać [emoji846]

Dziewczyny co myślicie o testach z apteki na chlamydie czy coś takiego?są one wiarygodne. Widziałam w mojej aptece i nie są drogie i zastanawiam się czy kupić i wykonać taki test bo wątpię bym dostała tu na takie badanie skierowanie A prywatnie się nie da zrobić w DE.

reklama
Moja znajoma ma cukrzycę od 20 roku zycia i trójkę zdrowych dzieci. Więc wszystko jest możliwe. Tylko ona od pierwszej ciąży do teraz i już raczej zawsze jest na insulinie

Do góry