Takaja123
Fanka BB :)
@Paula919191 u nas też już dawno nie było prawdziwych przytulanek więc też w sumie czekam, az wyleczymy infekcje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Termin miesiączki się nie zbliża. Luteiny nie biorę. Mam w domu po poprzedniej ciąży, ale wole się doradzić lekarza niż brać na własna rękę. Zapytam na pewno. Dziękuje za odpowiedz!@mohaaa witaj. Czy bierzesz luteine lub duhaspon? Może masz za niski poziom progesteronu i stąd to plamienie lub zbliża się termin miesiączki. Jak to mówia póki nie widać krwi nie ma co się martwic dobrze, że idziesz na wcześniejszą wizytę będziesz spokojniejsza. Dopytaj o dodatkowy progesteron to na pewno nie zaszkodzi. trzymam kciuki ❤
Lepiej weź ta luteine jeśli masz, ona napewno nie zaszkodzi. Ja jak zaczęłam plamić a do terminu wizyty miałam 5 dni, zaczęłam brać sama duphaston który miałam w domu i plamienie ustało. Lekarz powiedział że dobrze zrobiłam :-)Może powinnam sprawdzić poziom progesteronu? Co jeszcze istotne, od 4 lub 5 lat na 7-10 dni przed miesiączka, w każdym cyklu bez wyjątku miałam plamienia. I w pierwszych dniach wyglądały właśnie jak to dzisiejsze, a im bliżej miesiączki, tym się nasilały. Nie wiem czy kiedykolwiek badałam poziom progesteronu. Byłam w tej sprawie u kilku ginekologów, ald żaden nie odpowiedział mi czemu się tak dzieje. Mówili tylko, ze niektóre kobiety tak maja
A ile masz tabletek i ile dni do wizyty?Ok, tylko pytanie jaka dawkę? Wcześniej brałam 2 tabletki rano i 2 wieczorem