reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To sprzed kilku dni w pracy [emoji1787]
IMG_20190511_151021.jpeg

reklama
@Takaja123 dziękuję [emoji3590] Zarażajcie się ile się da [emoji4]
Mi szybko wywala brzuch, więc ciężko ukryć mimo że jeszcze chwilę bym chciała żeby wszyscu naokoło nie widzieli [emoji14]

@Jivka najważniejsze, że jest wszystko dobrze ❤️ cały czas trzymam za Was kciuki❤️ daj znać jak tam prenatalne - może już pokaże co nieco i będziesz wiedziała kto mieszka w brzuszku :)

Ooo rety super brzuchol ;p ahh ukłuła mnie zazdrość bo zaczynalysmy razem...mam nadzieję że ja też kiedyś będę taki miała :*
Będziesz miała Kochana [emoji3590] Podstawa to teraz dobre zdiagnozowanie, żeby nic się już więcej nie przydarzyło. Śledzę co się u Ciebie dzieje i bardzo mocno za Ciebie trzymam kciuki [emoji110]

@Paula919191 kochana na pewno się doczekasz zobaczysz❤️ szybko znajdziesz przyczynę i będziesz mogła spokojnie zacząć starania. Będziemy wszystkie cieszyć się tym stanem, a troszkę nas tu jest w kolejce ❤️
A co tam u Ciebie? :)

@Paula919191 kochana na pewno się doczekasz zobaczysz❤ szybko znajdziesz przyczynę i będziesz mogła spokojnie zacząć starania. Będziemy wszystkie cieszyć się tym stanem, a troszkę nas tu jest w kolejce ❤
A co tam u Ciebie? :)
Wiem macie racje, przyjdzie i na nas pora :)
A mąż wyjechał na weekend na robotę a ja zaprosiłam przyjaciółki na babski wieczór,zrobimy sobie grilla,wypijemy prosseco, własnie na nie czekam ;). Wczoraj rozmawiałam ze znajomą która jest po jednym poronieniu, późnej długo długo nic, później dwa lata starań i za sobą nieudane invitro. Aż wstyd się przyznać ale to ona mnie pocieszała i dała nadzieję, że jeszcze będzie dobrze ;).
A jak u Ciebie?

@Paula919191 u mnie bez zmian mąż nadal bierze antybiotyk i psika spreyem. Ja we wtorek idę na wymaz chlamydia i ueropkasma. Już nie mogę doczekac się jak wrócimy do starań :) faszeruje męża witaminami i sama biorę Miositogyn. My jutro jedziemy na grilla do znajomych, a dziś ja lezakuje i się grzeje bo jestem jakaś przeziębiona :)

reklama
@Paula919191 u mnie bez zmian mąż nadal bierze antybiotyk i psika spreyem. Ja we wtorek idę na wymaz chlamydia i ueropkasma. Już nie mogę doczekac się jak wrócimy do starań :) faszeruje męża witaminami i sama biorę Miositogyn. My jutro jedziemy na grilla do znajomych, a dziś ja lezakuje i się grzeje bo jestem jakaś przeziębiona :)
Mi już też brakuje zbliżeń bo robiliśmy to ostatni raz jakieś 10tygodni temu :p ale teraz jeszcze z tydzień poczekam żeby wszystko unormowało się po zabiegu i w końcu będą jakieś przytulaski :) narazie oczywiście będziemy się zabezpieczać ale ty działaj z pełną parą jak już będzie można :D

Do góry