reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rozumiem. To okropne że kobiety które ronią muszą być na sali z takimi w ciąży, rodzacymi albo jeszcze gorzej z takimi po porodzie co już mają maluchy.. U mnie chociaż to są inne oddziały więc ja przy poronieniach nie musiałam patrzeć na te w ciąży.

Może po prostu miałaś teraz bardziej opróżniony żołądek, albo mniej wody w organizmie czy coś :)

Obserwuj czy nie masz gorączki. Jak się pojawi to od razu jedz na ip bez dyskusji
Tych 2 kg nawet nie biorę pod uwagę. Faktycznie jak się wazylam to byłam około 4 godziny po posiłku na samej wodzie mineralnej. [emoji6] lepiej nie będę wstawala na wagę dla mojego bezpieczeństwa [emoji23][emoji23]nie no żarcik. Tak się od rana trzymają u mnie żarty A pogoda u nas okropna.

reklama
@Takaja123 @coco07 wiem o czym mówicie bo mój mąż też się buntował jk robiłam testy itp i mówił że źle się z tym czuje. Ja zresztą jeszcze miałam na niego sposób że dzień, dwa szybciej powiedziałam że to już, on był wtedy zły /zmęczony czy coś, a jak była prawdziwa owu i śluz mi się zgadzał to były przytulanki i od razu zaskoczyło. Ja miałam ciśnienie, ale on już nie [emoji1787]

Wiem że ciężko będzie..bo Tobie zależy zeby było wtedy gdy jest test i chcemy żeby facet wiedział ale w ten sposób ich nie nakręcimy pozytywnie a tylko sama siebie .. jak to nie samowicie źle działa takie parcie ..Może akurat złapie u cb bo jeszcze może owu nie było mimo że paski wychodziły

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app

@Jivka coś w tym jest co piszesz jak pokazałam mężowi pozytywny test na owulke to dopiero dwa dni pozniej chciał się kochac :D faceci są bardziej skomplikowani niż nam się wydaje :)

A jak tam u Ciebie jak się czujesz? :) który to już tc? ❤️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny proszę was pomóżcie. Dostałam jakiegoś ciemnego brudzenia A śluz mam różowy. Dzisiaj 14dc A wcześniej mi się nic takiego nie zdazalo. Co to może oznaczać?

Dziewczyny proszę was pomóżcie. Dostałam jakiegoś ciemnego brudzenia A śluz mam różowy. Dzisiaj 14dc A wcześniej mi się nic takiego nie zdazalo. Co to może oznaczać?

Podobno w czasie owulacji mogą występować małe plamienia, nazywane plamieniami owulacyjnymi... może to to ?

@Jivka Bardzo dobry sposób ☺ u mnie by się sprawdził gdyby ten kryzys z M był dzień przed owu:laugh2:

Podobno w czasie owulacji mogą występować małe plamienia, nazywane plamieniami owulacyjnymi... może to to ?

@Jivka Bardzo dobry sposób [emoji5] u mnie by się sprawdził gdyby ten kryzys z M był dzień przed owu:laugh2:
Właśnie nie wiem bo nigdy czegoś takiego nie miałam. No nic będziemy próbować zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo już prawie 3 lata nic nie wychodzi.

@Jivka coś w tym jest co piszesz jak pokazałam mężowi pozytywny test na owulke to dopiero dwa dni pozniej chciał się kochac :D faceci są bardziej skomplikowani niż nam się wydaje :)

A jak tam u Ciebie jak się czujesz? :) który to już tc? [emoji3590]
Dzisiaj zaczynam 13tc [emoji4] Czuję się idealnie, tylko to zmęczenie. Wczoraj padłam o 20 [emoji1787] Byle do piatku i prenatalne [emoji4][emoji4][emoji4]

@Jivka ale ten czas leci, cieszę się że u Ciebie tak wszystko bez problemowo mija i oby tak do końca ❤️ widać już troszkę brzuszek czy jeszcze nie? :)

reklama
Do góry