Dlatego też nie chcialam zostać w tym drugim szpitalu tych 3-5dni i być na sali z grupą ciężarnych. Psychicznie bym tego nie zniosla.Ja nigdy oleju z wiesiołka nie stosowałam, więc o nim nic nie mówię ale spokojnie, pomyłki się zdarzają
A ważyłas się na tej samej wadze? Bo jak na różnych to nie ma co się sugerować tak na prawdę.
Z tymi zabiegami po 2-3tyg to jakaś przesada. Ja w pierwszej ciąży byłam na wizycie o 19.30, wyszłam z gabinetu z diagnoza ciąży obumarłej o 20. O 21 byłam już w szpitalu, o 22 zabieg, rano do domu. U mnie nie podają tabletek tylko robią od razu zabieg. Ale dla mojej psychiki to było dużo lepsze. Za drugim razem trwało trochę dłużej bo w czwartek byłam rano na wizycie, lekarka nie miała pewności czy jeszcze serce nie zacznie bić choć ciąża młodsza o ponad 2tygodnie. Kazała zrobić betę i przyjechać w poniedziałek do szpitala na powtórkę bety i ew zabieg. Więc w poniedziałek pojechałam i po samym usg zrobili zabieg. Miał być 9tc a wychodził 6 więc widać było że nic z tego
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
U lekarza na innej ale zanim wyszłam z domu zwazylam się w domu na tej wadze co dzisiaj i wyszło mi 5 kwietnia 134kg A dzisiaj 132 A u lekarza kazała stanąć na wagę bo mi nie wierzyła.Ja nigdy oleju z wiesiołka nie stosowałam, więc o nim nic nie mówię ale spokojnie, pomyłki się zdarzają
A ważyłas się na tej samej wadze? Bo jak na różnych to nie ma co się sugerować tak na prawdę.
Z tymi zabiegami po 2-3tyg to jakaś przesada. Ja w pierwszej ciąży byłam na wizycie o 19.30, wyszłam z gabinetu z diagnoza ciąży obumarłej o 20. O 21 byłam już w szpitalu, o 22 zabieg, rano do domu. U mnie nie podają tabletek tylko robią od razu zabieg. Ale dla mojej psychiki to było dużo lepsze. Za drugim razem trwało trochę dłużej bo w czwartek byłam rano na wizycie, lekarka nie miała pewności czy jeszcze serce nie zacznie bić choć ciąża młodsza o ponad 2tygodnie. Kazała zrobić betę i przyjechać w poniedziałek do szpitala na powtórkę bety i ew zabieg. Więc w poniedziałek pojechałam i po samym usg zrobili zabieg. Miał być 9tc a wychodził 6 więc widać było że nic z tego
W niedzielę mam komunie. W sobotę raczej zabiegu mi nie wykonają a jak nie pójdę do sioatrzenca n komunie to będę musiała powiedzieć a tego nie chce@coco07 mój w tym cyklu też się spinał i nie wiem czy coś z tego wyjdzie test owu był pozytywny ale wiadomo jak jest może nie załapie . Ja proponuje byś nie mówiła mi kiedy owu wstrzala się że zbliżeniami zaraz po okresie a zadziałać jak wyjdzie ci test nie mówiąc mi o tym tylko tak po prostu żeby on nie widział .. oni też się spinają niestety i niby starania powinny być przyjemne a wcale tak nie wychodzi tylko jest stres . Ja też robię te testy .. też się nakręcam bo chciała bym zajsc ale jak się nie uda tak w przyszłym miesiącu tak zrobię jak pisze Tobie. Ginekolodzy zalecają współżyć co drugi dzień ..przy najwekszej szansie na poczęcie ..
@M@olly to jest nie do pomyślenia . Jedź do Rzeszowa do pro familia powinni cię przyjąć... 1.5 h drogi. Ja pierwsze poronienie tam miałam i jak porównam z tym ostatnim to dużo lepiej to znioslam pierwszym razem w tym szpitalu ..super położne .
Najgorsze jesy to ze mówię ze mnie brzuch boli i mam wrażenie infekcji to mówi żebym wzięła nospe. I przed 15.05 przyjmą mnie tylko pod warunkiem ze zaczne krwawic. A znam swój organizm i wiem ze się tak nie stabie@coco07 mój w tym cyklu też się spinał i nie wiem czy coś z tego wyjdzie test owu był pozytywny ale wiadomo jak jest może nie załapie . Ja proponuje byś nie mówiła mi kiedy owu wstrzala się że zbliżeniami zaraz po okresie a zadziałać jak wyjdzie ci test nie mówiąc mi o tym tylko tak po prostu żeby on nie widział .. oni też się spinają niestety i niby starania powinny być przyjemne a wcale tak nie wychodzi tylko jest stres . Ja też robię te testy .. też się nakręcam bo chciała bym zajsc ale jak się nie uda tak w przyszłym miesiącu tak zrobię jak pisze Tobie. Ginekolodzy zalecają współżyć co drugi dzień ..przy najwekszej szansie na poczęcie ..
@M@olly to jest nie do pomyślenia . Jedź do Rzeszowa do pro familia powinni cię przyjąć... 1.5 h drogi. Ja pierwsze poronienie tam miałam i jak porównam z tym ostatnim to dużo lepiej to znioslam pierwszym razem w tym szpitalu ..super położne .
kasiula222
No to faktycznie poczekaj jak wytrzymasz tam podają tabletki najpierw . U mnie nie chciało iść nawet na tym i w końcu zrobili zabieg a drugim razem samo wszystko poszło ale w szpitalu ..W niedzielę mam komunie. W sobotę raczej zabiegu mi nie wykonają a jak nie pójdę do sioatrzenca n komunie to będę musiała powiedzieć a tego nie chce
Wczoraj po informacji o termine za 13 dni chxiNajgorsze jesy to ze mówię ze mnie brzuch boli i mam wrażenie infekcji to mówi żebym wzięła nospe. I przed 15.05 przyjmą mnie tylko pod warunkiem ze zaczne krwawic. A znam swój organizm i wiem ze się tak nie stabie
Mam nadzieję że jutro i niedzielę jakoś wytrzymamNo to faktycznie poczekaj jak wytrzymasz tam podają tabletki najpierw . U mnie nie chciało iść nawet na tym i w końcu zrobili zabieg a drugim razem samo wszystko poszło ale w szpitalu ..
Jakiś błąd się wkradłWczoraj po informacji o termine za 13 dni chxi
Mam nadzieję że jutro i niedzielę jakoś wytrzymam
roki_1991
Rozumiem. To okropne że kobiety które ronią muszą być na sali z takimi w ciąży, rodzacymi albo jeszcze gorzej z takimi po porodzie co już mają maluchy.. U mnie chociaż to są inne oddziały więc ja przy poronieniach nie musiałam patrzeć na te w ciąży.Dlatego też nie chcialam zostać w tym drugim szpitalu tych 3-5dni i być na sali z grupą ciężarnych. Psychicznie bym tego nie zniosla.
Może po prostu miałaś teraz bardziej opróżniony żołądek, albo mniej wody w organizmie czy cośU lekarza na innej ale zanim wyszłam z domu zwazylam się w domu na tej wadze co dzisiaj i wyszło mi 5 kwietnia 134kg A dzisiaj 132 A u lekarza kazała stanąć na wagę bo mi nie wierzyła.
Obserwuj czy nie masz gorączki. Jak się pojawi to od razu jedz na ip bez dyskusjiNajgorsze jesy to ze mówię ze mnie brzuch boli i mam wrażenie infekcji to mówi żebym wzięła nospe. I przed 15.05 przyjmą mnie tylko pod warunkiem ze zaczne krwawic. A znam swój organizm i wiem ze się tak nie stabie
Ja w Żeromskim nie leżałam z ciezarnymi tylko na ginekologii z pacjentkami po operacjach.Dlatego też nie chcialam zostać w tym drugim szpitalu tych 3-5dni i być na sali z grupą ciężarnych. Psychicznie bym tego nie zniosla.
I mi powiedzieli, że jeśli nic nie ruszy to 3 dnia zrobią zabieg...
Do tego jak wychodziłam to wszystkie położne mnie przytulaly, a pani doktor specjalnie załatwiła mi wypis wcześniej żebym zdążyła do synka na występy w żłobku.
Dlatego ja naprawdę całym sercem ten szpital polecam.
Po tygodniu miałam się do nich zgłosić na kontrolę.
reklama
coco07
@Takaja123, @kasiula222 Dziękuje za rady Tak zrobię w przyszłym cyklu A u męża wyrzuty sumienia skutkowały tym, ze wczoraj jak się położyłam do łóżka (on już spał dużo wcześniej, ja przyszłam do sypialni Ok północy) to się obudził i się zaczęło ... z jego inicjatywy, powiedział ze ma ochotę na sex. Wiec skorzystałam Ale i tak wiem, ze było za późno o 1 dzień ...
wiec w przyszłym cyklu zrobię tak jak radzicie.. nie będzie widział tych pasków, ani nie będę nic mówić.
Miłego dnia kochane
wiec w przyszłym cyklu zrobię tak jak radzicie.. nie będzie widział tych pasków, ani nie będę nic mówić.
Miłego dnia kochane