Kraków. Tu nie ma małych szpitali@Paula919191 zażywa grzecznie pilnuje i za każdym razem przypominam wie, że mi zależy to i on się stara
@coco07 ja zrobiłam ta głupotę i mówiłam że robie te testy bo jak przyszło co do czego to nic nie wyszło bo się spinal więc teraz milczę i nic nie mówię o owulce tylko zachęcam
@M@lly skąd jesteś? Może warto pójść do jakiegoś mniejszego szpitala?
reklama
G
gosc19
Gość
@Paula919191 zażywa grzecznie pilnuje i za każdym razem przypominam wie, że mi zależy to i on się stara
@coco07 ja zrobiłam ta głupotę i mówiłam że robie te testy bo jak przyszło co do czego to nic nie wyszło bo się spinal więc teraz milczę i nic nie mówię o owulce tylko zachęcam
@M@lly skąd jesteś? Może warto pójść do jakiegoś mniejszego szpitala?
mój maż to sam pyta czy robie testy...
ale następny cykl chyba odpuszcze.
roki_1991
Fanka BB :)
Byłam w szpitalu. Termin na 15.06. Jak będę krwawic to mnie przyjmą. A jak boli mnie brzuch to mam wziąć nospe :/. W pracy mam umowę do 17.05. Mieli mi przedłużyc ale ten tydzień cały jestem na l4 i napewno nie wrócę przed zabiegiem. Więc zostaje bez pracy. Mam dość
Idź do innego szpitala. Jak trzeba to do innego miasta nawet. Przecież chodzenie z martwą ciąża 1.5 miesiąca to zagrożenie twojego życia! I to już nie są bajki. Możesz nie zacząć krwawic do tego 15.06 wcale a wda się zakażenie i dopiero będzie źle. Co za durny lekarz.. Masakra. Nie czekaj tylko jedz gdzie indziej. Żadnego skierowania nie potrzebujesz.
Dzoana88
Też tak mu powiem kochana dobry tekst [emoji4] !Też jak wysłałam męża na badania to na początku się nie interesował tematem a że mi zależało na czasie to podeszłam do niego i pytam czy kurde ja mam za niego te badanie zrobić czy o co mu chodzi? Umówił się jeszcze na ten sam dzień. Ja bym na twoim miejscu go przycisnęła
@coco07 słabo to wygląda no ale faceci chyba nie potrafią się postawić na naszym miejscu, myślę że nie do końca zdają sobie sprawę z tego jak my jesteśmy zdeterminowane żeby mieć dziecko i może nawet uważają że za bardzo świętujemy. Skoro mówisz że wino, sexi bielizna nie pomagają to ja niestety nie wiem co pomoże. Pewnie odpuszczenie na jakiś czas ale doskonale rozumiem że nie chcesz odpuszczać... Ciężka sytuacja
@Takaja123 ile płaciłas za chlamydie i gdzie robią takie wymazy??
Czekam
Czekam w kolejnym no 15.06 będzie miesiąc
Idź do innego szpitala. Jak trzeba to do innego miasta nawet. Przecież chodzenie z martwą ciąża 1.5 miesiąca to zagrożenie twojego życia! I to już nie są bajki. Możesz nie zacząć krwawic do tego 15.06 wcale a wda się zakażenie i dopiero będzie źle. Co za durny lekarz.. Masakra. Nie czekaj tylko jedz gdzie indziej. Żadnego skierowania nie potrzebujesz.
Czekam w kolejnym no 15.06 będzie miesiąc
młoda1994
To jest doktor. Ja mam BMI ponad 50 więc jest strasznie duże. Nie chce narażać dziecka. Lekarz powiedział że u mnie przez ta nadwagę może dochodzić do poronien. Zabezpieczać się nie będę. Zaczynam brać castus agnus na wyregulowanie miesiączki. Jak nie umiem zajść w ciążę to nie zajde i po co truć się hormonami. Tym bardziej że hormony mam wszystkie w normie. Wiesz dieta nie zaszkodzi mogę spróbować jak zajde w ciążę to dietę będę stosować dalej. Operacji się trochę boję. I szczerze mówiąc jak usłyszałam że nie mogę mieć narazie dzieci to się zwyczajnie poplakalam. Nawet jak teraz to pisze to łzy lecą.@młoda1994 ta lekarka to idiotka jakaś. Obecnie mam BMI ponad 40, ale nikt nie kazał mi się zabezpieczać i w ciążę nie zachodzić. Jak zaszłam w ciążę z synem to ważyłam 124kg! Na cukier biorę tabletki, owszem proponowano mi zabieg bariatryczny ale nie wyraziłam zgody. Bez ruchu i co tu dużo gadać insuliny wagi nie zrzucisz przy podejrzeniu cukrzyce. Głupotą jest kazać odłożyć starania na dwa lata bo schudnąć trzeba albo zabieg przeprowadzić. Zabieg to można przeprowadzić po ciąży, schudnąć też.
Nie daj się i nie słuchaj tych bzdur. Idź do innego diabetologa, dobre leki w odpowiedniej dawce mogą zdziałać cuda.
młoda1994
Spróbuję z tą dieta i nie za dużym wysiłkiem żeby nie wróciły ataki bo operacji się boję.Niestety taki wynik z 21dc znaczy że nie było owulacji w tym cyklu.
No to dobrze że wyniki super gorzej ta cukrzyca ale dużo łatwiej walczyć z czymś o czym się wie także głowa do góry.ta siedzieć tu możesz nawet jeśli masz przerwę w staraniach no chyba że nie masz sił czytać co piszemy jak zawieszasz starania, to też zrozumiałe.trzymam kciuki
Ja akurat jestem zdania że warto dietę zastosować i spróbować trochę zrzucić wagi. Bo przy dużej nadwadze organizm jest obciążony i może nie mieć "sił" na utrzymanie ciąży i dlatego nie zachodzisz. Wiadomo że nikt nie da gwarancji że jak schudniesz to się uda, ale jesteś młoda i jeśli zależy Ci na dziecku to na pewno spróbujesz każdego sposobu żeby osiągnąć wymarzony cel
A przypadkiem nie na 15 maja? Coś mi się to całości nie trzyma.Chciała mi dac termin na 22.05. Z łaski mi dala na 15.06. Jade do innego szpitala. W zeszłym roku jak szukałam to tam mieli remobt. Ale nie mam skierowania bo mi wzięli
reklama
Tak 15.05. BłądA przypadkiem nie na 15 maja? Coś mi się to całości nie trzyma.