reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No mi Endo mówił żeby tsh przy zejściu byli 1.0-1.5 ale jak będzie około 2 to też się nic nie stanie tylko żeby kontrolować częściej tsh i wrazie wu gdyby znacznie wynik podskoczyl to zwiększyć dawkę eythyrox i po zmianie dawki po 4 tyg znowu skontrolować tsh aby też nie był za niski.

Dziewczyny macierzyństwo wciągnęło mnie na maksa i telefon przestał istniec :D ale melduję że u Nas jest wspaniale. Antek jest cudowny. Przesyłam Wam trochę naszych fluidów :D
image000000_3.jpg
IMG_20190502_210143.jpg

Dziewczyny ! Czy Oeparol trzeba odstawić jak już się jest w ciązy? Słyszałam że może jakieś skurcze powodować. Ale czy można go tak po prostu przestać brać? Mi nie blokował owulacji. I brałam go ciągle.

@kb.karola90 Antoś jest wspaniały!❤️❤️❤️❤️ Cieszcie się sobą ☺️

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi ☺️ A proszę powiedzcie mi w którym dniu cyklu badalyscie prolaktyne ? Bo w necie pisze różnie ... raz ze w 3-5 dc potem ze w 21 aż w końcu przeczytałam ze nie jest to ważne w którym dniu ...:confused:

To nie ma znaczenia
@kb.karola90 Antoś jest wspaniały![emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cieszcie się sobą [emoji3526]

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi [emoji3526] A proszę powiedzcie mi w którym dniu cyklu badalyscie prolaktyne ? Bo w necie pisze różnie ... raz ze w 3-5 dc potem ze w 21 aż w końcu przeczytałam ze nie jest to ważne w którym dniu ...:confused:

@kb.karola90 Antoś jest wspaniały![emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cieszcie się sobą [emoji3526]

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi [emoji3526] A proszę powiedzcie mi w którym dniu cyklu badalyscie prolaktyne ? Bo w necie pisze różnie ... raz ze w 3-5 dc potem ze w 21 aż w końcu przeczytałam ze nie jest to ważne w którym dniu ...:confused:
Ja badalam w 21 dc , w listopadzie jakoś I chcialabym teraz powtórzyć i też czytam Ale piszą raz tak raz siak juz sama zglupialam kiedy badać.

Możesz zrobić kiedy ci się podoba. Ja robię w każdym dniu cyklu jak wyjdzie. Nie ma reguły na to badanie.

reklama
Do góry