reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem po wizycie wczoraj. Rozwarcie 3cm. Po masażu nawet ze 4. Ale skurczy brał. Ale ponoć już wszystko bardzo nisko i mega napięte wiec w każdej chwili może się zacząć. Ja już ledwo żyje. Tak mnie ciągnie brzuch i mam wrażenie jakbym miała coś w pochwie. W każdej sekundzie marzę żeby się zaczelo :D aaa i dzisiaj odkryłam że Antek będzie zoodiakalnym bykiem więc już wiem skąd taki rozwój sytuacji :D

To tak jak Wiki :) byk zaczyna się 20.04 o godzinie 10:55 a Wiki się urodziła o 11:06 ;)

ooo moja siostra jest bykiem zodiakalnym. Fajny charakter ma. Zawsze jej zazdrościłam trochę, że ona taka poukładana, ogarnięta a ja to trzepak pospolity i jak czegoś nie popsuję to musi być to błąd w sztuce ;) Żeby nie być gołosłownym. Mój ostatni sms do męża: "Popsułam podłogę w kuchni. Teraz widać przez dziurę kawałek kota w piwnicy"

Jestem po wizycie wczoraj. Rozwarcie 3cm. Po masażu nawet ze 4. Ale skurczy brał. Ale ponoć już wszystko bardzo nisko i mega napięte wiec w każdej chwili może się zacząć. Ja już ledwo żyje. Tak mnie ciągnie brzuch i mam wrażenie jakbym miała coś w pochwie. W każdej sekundzie marzę żeby się zaczelo :D aaa i dzisiaj odkryłam że Antek będzie zoodiakalnym bykiem więc już wiem skąd taki rozwój sytuacji :D
Życzę Ci szybkiego rozwiązania [emoji4] niech juz ten Antoś przytuli się do mamusi [emoji173]

Czesc dziewczyny.Dzis mija mi 6 tydzien po zabiegu i wciaz okresu brak:(lekkie bole podbrzusza czasem i tyle.juz bym chciala zaczac starania i tak czekam i czekam...
Do tego mam wrazenie jakbym przytyla z 10 kg jak balon jakis,przed okresem zawsze troche puchne a teraz jak balon w kazdym miejscu,zaczelam sie odchudzac bo zle mi.czy to przez hormony?

reklama
Do góry