reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 no wierzę że u was już się dużo dzieje :) ja mam termin na 3.05 marzę żeby już przytulić księżniczkę :)
@Takaja123 brzuch spory, w środku mieszka wiercipięta :p jutro wizyta to zobaczymy ile ten mój smok już waży i jak się ułożyła :)

reklama
@Jivka dzieki kochana oj łapie te fluidki i nie puszcze hihi [emoji173]
@Takaja123 to skoro czujesz że Ty jednak na maj to przejmiesz może brzuszek po @roki_1991 A ja i @coco07 weźmiemy w tym miesiącu brzuszek po @kb.karola90 z racji tego że ma spory [emoji16][emoji16]

@Takaja123 ale tak szczerze mówiac to ja jednak mam cichą nadzieję że się nie doczekasz w tym miesiącu @ tylko II kreseczek [emoji4][emoji173]

@Martefka, współczuję bardzo straty. Boli na pewno. Z każdym dniem będzie troszeczkę lżej. Zostań na wątku, tu na pewno znajdziesz i mnóstwo wsparcia, jak przyjdzie czas to będziemy mocno trzymać kciuki i dodawać otuchy.

@kb.karola90 brzusio pierwsza klasa. :) Nogami się nie przejmuj. Ja w ciąży miałam takie parówki, ale po ciąży się ogarnęły same.

@Jivka łapie garściami :D
@kb.karola90 ten argument co podała @Jivka też możesz podać Antosiowi żeby już wyszedł z brzuszka :D chętnie się zaraze ale dopiero w maju czekam aż @roki_1991 zwolni brzuszek bo zaklepany :D teraz czekam na @ msm jeszcze 5dni :)

@roki_1991 może duzo nie przybrała od ostatniej wizyty :)

No to teraz ostatnia @ a potem przejmuj brzuchola ;)

Zarazajcie się dziewczyny, bo ktoś tu musi przejąć tą pałeczkę ;)

reklama
Do góry