młoda1994
Fanka BB :)
Testosteron masz podwyższony?Insulina u cukier w normie. Tylko te hormony lh, fsh i testosteron. Kurcze ciężka sytuacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testosteron masz podwyższony?Insulina u cukier w normie. Tylko te hormony lh, fsh i testosteron. Kurcze ciężka sytuacja
Tak, nie duzo, ale jestTestosteron masz podwyższony?
Insulina u cukier w normie. Tylko te hormony lh, fsh i testosteron. Kurcze ciężka sytuacja
A możesz mi powiedzieć czy cierpisz na coś takiego jak hirsutyzm?Tak, nie duzo, ale jest
A możesz mi powiedzieć czy cierpisz na coś takiego jak hirsutyzm?
I tu się muszę z Tobą zgodzić. Nic ująć nic dodać@Jivka no pięknie. Rośnij w siłę Okruszku.
@młoda1994 z tymi "mądrościami rad babowych" to jest tak, że prawdopodobnie mają na celu postawienie na nogi człowieka rozsądnym myśleniem. No i nawet koleżanki nie mają w sobie tej otoczki emocjonalnej, którą my mamy. Dla nas te okruszki, fasolki, kropeczki to już były nasze maleństwa kochane, oczekiwane. Dla nich... no początek ciąży. Trochę trzeba zrozumieć te osoby, bo one w większości nie mają nic złego na myśli, ból po poronieniu może zrozumieć tylko ta osoba, która to przeżyła lub jest z Tobą bardzo blisko i cierpi tak jak Ty. To hmm...trochę tak jak my...uczymy się o wojnie, może ktoś z naszych dziadków, pradziadków tam zginął, słyszymy o tym, ale nie do końca rozumiemy tragizm, bo nas tam nie było.
No to super. Ja się z tym zmagam od 8 lat. PCOS nie mam hormony męskiego również nie mam. Endokrynolog w Polsce rozłożyła ręce i powiedziała że nie wie skąd mi się to wzięło. Jak to ona ujęła "taka moja natura" ale przyznam że to jest nie komfortowe A zwłaszcza przy związanych włosach, chociaż przy rozpuszczonych również widać to cholerstwo.Cale sczescie nie. To jedyny objaw, którego nie posiadam.