reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki, musi . Dlatego dołączyłam do forum, bo tak naprawdę kobieta, która tego nie przeżyła, to nie wie jak to jest.
Dokładnie mi koleżanki które nie poronily mają zdrowe dzieci powiedziały tak: " Babo nie martw się teraz poronilas A za nie długo urodzisz i zapomnisz o poronieniach". A mnie zamurowalo. Nie potrafiłam nic wypowiedzieć po prostu mnie zatkało. (Przepraszam za okreslenie).

reklama
Cześć dziewczyny jakie macie doświadczenie z PCOS czy po czasie moze być gorzej? Wiecej torbieli lub gorsze wyniki z krwi? :)

Dokładnie mi koleżanki które nie poronily mają zdrowe dzieci powiedziały tak: " Babo nie martw się teraz poronilas A za nie długo urodzisz i zapomnisz o poronieniach". A mnie zamurowalo. Nie potrafiłam nic wypowiedzieć po prostu mnie zatkało. (Przepraszam za okreslenie).
Dlatego ja nie chcę nikomu mówić. W pracy wie tylko jedna koleżanka. Reszta nie wie, bo nie chcę głupich pytań a w szczególności złotych rad. "Baby" bywają straszne.

Cześć dziewczyny jakie macie doświadczenie z PCOS czy po czasie moze być gorzej? Wiecej torbieli lub gorsze wyniki z krwi? :)
Ja mam pcos. Ja w sumie nie wiem czy jest lepiej czy gorzej. Ja cały czas biorę metforminę. Teraz udało się w sumie zajść w ciążę bez szczególnego starania, ale niestety poroniłam. Mi w uregulowaniu cykli pomógł ovarin, bo wcześniej potrafiłam nie mieć okresu przez 3 miesiące.

reklama
Ja mam pcos. Ja w sumie nie wiem czy jest lepiej czy gorzej. Ja cały czas biorę metforminę. Teraz udało się w sumie zajść w ciążę bez szczególnego starania, ale niestety poroniłam. Mi w uregulowaniu cykli pomógł ovarin, bo wcześniej potrafiłam nie mieć okresu przez 3 miesiące.

Moja sytuacja wyglada tak, ze miesiaczka jest co 42/56 dni wiec raz na dwa miesiące mam. Lekarz powiedzial, ze sa torbiele i ze nie potragi okreslic jak będzie za rok (za rok chciałabym sie starac o dzidzię) poronilam w czerwca. 3 miesiace temu na usg byla tylko jedna torbiel. Teraz jest ich więcej. Sugerowal zeby nie czekac ze staraniami. Nie wiem co robić. Slub za 1.5 roku.. mowil, ze sytuacja nie jest najgorsza. Miedzy lh a fsh jest 5 różnicy. 3 miesiącetemu roznica byla mniejsza, ale to wiadomo też zalezy od cykli..

Do góry