@kb.karola90 nie ma to jak swój lekarz. Takie postawienie sprawy podnosi na duchu. A Antosia przytulisz już niedługo i wycałujesz ile się da.
@annkow111 piękny początek na usg. Gratuluję, A serduszko będzie. Trzeba poczekać,
@tina35 ja tylko encorton.
@cukier.wanilinowy poczekaj aż się urodzi maleństwo. Wiele z tych opinii o hipotrofii jest trochę na wyrost. Nie wiem czy u Ciebie też, ale często jak dzidziuś jest nieduży i wolno przybiera to zaraz hipotrofia. Nie nabierze ciałka w brzuchu to podkarmisz poza brzuszkiem. Weź pod uwagę też to, że Ty jesteś przecież szczuplutka. A jak maleństwo poszło z figurką i genami w Ciebie to też może mieć wpływ.
@Niepatrzwstecz ale klawe zdjęcie.
wyraźnie widać różnicę.
@młoda1994 jak powiem tak: czytaj i zbieraj wiedzę. Tu jest jej naprawdę dużo. Dziewczyny przeszły wiele i tym bardziej się starają żeby takim osobom jak Ty, które może są na początku drogi walki o dziecko pomóc, żeby było łatwiej, żeby następnym razem się udało. Ja sama jestem lekko zielona w tematach badań, więc nie doradzam, ale one tak jak Ty naprawdę chcą dobrze. Spokojnie, zostań, czytaj, analizuj. Nie ma tu ani jednej osoby, która by Ci chciała się tylko pomądrzyć czy źle doradzić. A co najważniejsze: te rady działają, bo pojawiają się nowe paseczki ciążowe. A później zdjęcia roześmianych bobasów. I o to chodzi.