reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 chętnie przejęłabym brzuszek już @roki_1991 zarezerwowala swój dla mnie zobaczymy jak to będzie:)

@Jivka stres zawsze jest ale u Ciebie to byl wtedy jedynie pech i wierzę, że teraz wszystko będzie jak trzeba i będziesz miała nudne 9 miesięcy :)

@Dzoana88 dziwne, że ta homocysteina tak Ci skacze. Zrób stężenie Wit i może będziesz wiedziała co jest tego przyczyną :) to Ty niedługo zaczynasz starania, trzymam kciuki żeby ten cykl był Twój ❤️ ja powinnam @ dostać 10.04 ale owulka była teraz od niedzieli mam testy pozytywne z gruba krecha ciekawa jestem co dziś pokaże, zrobię po południu i @ pewnie będzie 15.04.

Dziś jest mój termin jakoś tak ciężko mi, że nie dotrwalam do tego momentu.

reklama
@młoda1994 tsh faktycznie wysoki. Jeśli chcesz wszystko stopniowo to rozumiem. Ja to od razu wszystko robiłam żeby jak najszybciej moc działać :)

@Oczekujaca123 jesteście coraz dalej mocno trzymam za Was kciuki ❤
Gadaniem nic się nie przejmuj. Walczysz dzielnie dla Maluszków ❤

@kb.karola90 kochana jak tam u Ciebie?
Przestałam naciskać na męża i wszystko wróciło do normy :) nie sądziłam, że to aż taka presja dla mężczyzny. Ale warto słuchać rad :) podzialalismy więc może coś wyjdzie :D
@młoda1994 tsh faktycznie wysoki. Jeśli chcesz wszystko stopniowo to rozumiem. Ja to od razu wszystko robiłam żeby jak najszybciej moc działać :)

@Oczekujaca123 jesteście coraz dalej mocno trzymam za Was kciuki ❤
Gadaniem nic się nie przejmuj. Walczysz dzielnie dla Maluszków ❤

@kb.karola90 kochana jak tam u Ciebie?
Przestałam naciskać na męża i wszystko wróciło do normy :) nie sądziłam, że to aż taka presja dla mężczyzny. Ale warto słuchać rad :) podzialalismy więc może coś wyjdzie :D
Ja wszystko na raz robiłam w Polsce i żaden lekarz nie wiedział o co chodzi za co się zabrać i tak się zabrali, że jedynie czym się każdy lekarz zajął to tarczyca i prolaktyna nikt nie zrobił mi monitoringu owulacji nikt nie sprawdził mi czy mam drożne jajowody nikt nie sprawdził w innych badaniach nic. Dlatego teraz wole iść po woli to co wyjdzie źle zaczać leczyć tabletkami i w trakcie jednego leczenia iść dalej szukać przyczyn lub czego kolwiek co powie mi jaki jest problem nie zajścia w ciążę i jej donoszenia do końca.

Dziękuje za link. Właśnie przeczytałam. Badania na cukrzyce insulinę i glukozę na czczo i po 2 godzinach mam właśnie jutro. A badania ze śliny i kortyzolu mam we wtorek 9 kwietnia 2019roku. Jeżeli któreś wyniki z tych dwóch testów wyjdą źle lub bardzo źle to lekarz do mnie zadzwoni i umówi się na wcześniejszą wizytę ze mną omówienia wyników niż 9 maja 2019rok. Jeżeli nie będę miała teraz wykonanych badaniach z wit D3 wit B12 kwasu foliowego to zapytam endokrynologa czy wykona mi te badania żebym była spokojniejsza.

Takaja ja tez moge ci oddac bardzo chetnie.

Daje znac kochane ze u nas potwierdzona hipotrofia po raz kolejny i za okolo poltora tygodnia czeka mnie cesarka. Tak ze prosze o mocne kciuki zeby wszystko wszystko wszystko bylo ok.... juz za duzo zlego nas spotkalo :(

@cukier.wanilinowy trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze ❤
@Takaja123 na pewno to dla Ciebie ciężki dzień... Mój w sobotę za tydzień i też pewnie będę go smutno przeżywać
U mnie na szczęście dzisiaj temperatura wróciła do normy. Z rana mam zawsze niską temperaturę bo 36,3 a z godziny na godzinę wzrasta do około 37. Mam nadzieję ze z maluszkiem wszystko dobrze bo robiłam wszystko żeby nie doprowadzić do 38 stopni

reklama
@Takaja123, pamiętam mój dzień terminu to chyba był jeden z gorszych dni po poronieniu. Ale później było z górki, ale tak naprawdę przestałam już myśleć że muszę zajsc do terminu i wyluzowalam. Przytulam mocno [emoji8] jutro obudzisz się z nową energią

Do góry