reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 chętnie przejęłabym brzuszek już @roki_1991 zarezerwowala swój dla mnie zobaczymy jak to będzie:)

@Jivka stres zawsze jest ale u Ciebie to byl wtedy jedynie pech i wierzę, że teraz wszystko będzie jak trzeba i będziesz miała nudne 9 miesięcy :)

@Dzoana88 dziwne, że ta homocysteina tak Ci skacze. Zrób stężenie Wit i może będziesz wiedziała co jest tego przyczyną :) to Ty niedługo zaczynasz starania, trzymam kciuki żeby ten cykl był Twój ❤️ ja powinnam @ dostać 10.04 ale owulka była teraz od niedzieli mam testy pozytywne z gruba krecha ciekawa jestem co dziś pokaże, zrobię po południu i @ pewnie będzie 15.04.

Dziś jest mój termin jakoś tak ciężko mi, że nie dotrwalam do tego momentu.

reklama
@młoda1994 tsh faktycznie wysoki. Jeśli chcesz wszystko stopniowo to rozumiem. Ja to od razu wszystko robiłam żeby jak najszybciej moc działać :)

@Oczekujaca123 jesteście coraz dalej mocno trzymam za Was kciuki ❤
Gadaniem nic się nie przejmuj. Walczysz dzielnie dla Maluszków ❤

@kb.karola90 kochana jak tam u Ciebie?
Przestałam naciskać na męża i wszystko wróciło do normy :) nie sądziłam, że to aż taka presja dla mężczyzny. Ale warto słuchać rad :) podzialalismy więc może coś wyjdzie :D
@młoda1994 tsh faktycznie wysoki. Jeśli chcesz wszystko stopniowo to rozumiem. Ja to od razu wszystko robiłam żeby jak najszybciej moc działać :)

@Oczekujaca123 jesteście coraz dalej mocno trzymam za Was kciuki ❤
Gadaniem nic się nie przejmuj. Walczysz dzielnie dla Maluszków ❤

@kb.karola90 kochana jak tam u Ciebie?
Przestałam naciskać na męża i wszystko wróciło do normy :) nie sądziłam, że to aż taka presja dla mężczyzny. Ale warto słuchać rad :) podzialalismy więc może coś wyjdzie :D
Ja wszystko na raz robiłam w Polsce i żaden lekarz nie wiedział o co chodzi za co się zabrać i tak się zabrali, że jedynie czym się każdy lekarz zajął to tarczyca i prolaktyna nikt nie zrobił mi monitoringu owulacji nikt nie sprawdził mi czy mam drożne jajowody nikt nie sprawdził w innych badaniach nic. Dlatego teraz wole iść po woli to co wyjdzie źle zaczać leczyć tabletkami i w trakcie jednego leczenia iść dalej szukać przyczyn lub czego kolwiek co powie mi jaki jest problem nie zajścia w ciążę i jej donoszenia do końca.

Dziękuje za link. Właśnie przeczytałam. Badania na cukrzyce insulinę i glukozę na czczo i po 2 godzinach mam właśnie jutro. A badania ze śliny i kortyzolu mam we wtorek 9 kwietnia 2019roku. Jeżeli któreś wyniki z tych dwóch testów wyjdą źle lub bardzo źle to lekarz do mnie zadzwoni i umówi się na wcześniejszą wizytę ze mną omówienia wyników niż 9 maja 2019rok. Jeżeli nie będę miała teraz wykonanych badaniach z wit D3 wit B12 kwasu foliowego to zapytam endokrynologa czy wykona mi te badania żebym była spokojniejsza.

Takaja ja tez moge ci oddac bardzo chetnie.

Daje znac kochane ze u nas potwierdzona hipotrofia po raz kolejny i za okolo poltora tygodnia czeka mnie cesarka. Tak ze prosze o mocne kciuki zeby wszystko wszystko wszystko bylo ok.... juz za duzo zlego nas spotkalo :(

@cukier.wanilinowy trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze ❤
@Takaja123 na pewno to dla Ciebie ciężki dzień... Mój w sobotę za tydzień i też pewnie będę go smutno przeżywać
U mnie na szczęście dzisiaj temperatura wróciła do normy. Z rana mam zawsze niską temperaturę bo 36,3 a z godziny na godzinę wzrasta do około 37. Mam nadzieję ze z maluszkiem wszystko dobrze bo robiłam wszystko żeby nie doprowadzić do 38 stopni

reklama
@Takaja123, pamiętam mój dzień terminu to chyba był jeden z gorszych dni po poronieniu. Ale później było z górki, ale tak naprawdę przestałam już myśleć że muszę zajsc do terminu i wyluzowalam. Przytulam mocno [emoji8] jutro obudzisz się z nową energią

Do góry