reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No ładnie, a dziewczyny zamiast a BB to na NK siedzą!!!

Ja mam w domu chorego męża, więc normalna masakra, jęczy jakby uierał, a ma tylko 37.3 st gorączki:szok: Nawet kataru ani kaszlu nie ma, no ale zobaczył termometr i koniec......

reklama
Witam wszystkie dziewczynki!!! Znowu parę dni mnie nie było, ale już jestem :). Miałam trochę pracy i to przez to.

Dilajlah, dobrze, że już jesteś. Tak jak pisała Słodziutka martwiłyśmy się bardzo o Ciebie. Kochana wiem, że najgorsza jest ta bezradność, że nic nie możesz zrobić... Sama przez to przechodziłam, chciało mi się KRZYCZEĆ!!! Pamiętaj, że jesteśmy tu z Tobą i zawsze możesz się przed nami wygadać. Jeszcze będzie dobrze, zobaczysz. Trzymaj się cieplutko i postaraj się nie poddawać. Przytulam Cię mocno.

Pozdrowiam Was wszystkie cieplutko.

reklama
Cześć dziewczynki!!!
Mężuś obudził się dzisiaj z temperaturą 38.4 st C, no ale uparty pojechał do pracy, a ja mu zapowiedziałam, ze wieczorem nie chcę słyszeć żadnego jęczenia, jak jest taki mądry.

Edytko, a co Wiesiowi dolega?? Życz mu dużo zdrówka!!!

Alicja, a czemu nie masz siły pisać??

No dobra, to ja zmykam, muszę trochę ogarnąć domek, a potem jakiś obiadek przygotuję...

Do góry