reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no asia wiekszosc zrobiona hehehe...sama pomalowalam caly dom,w kuchni sa nowe meble i podloga wiec pozostalo wykonczenie....a jeszcze bede miala zmieniana podloge w salonie bo mam wykladzine a chce parkiet....ale to moze w grudniu jakos nie wiem....moze polecimy do Hiszpani na tydzien i wtedy zrobia podloge ...zobaczymy

Do Hiszpanii... miałam z Lubym wykupioną wycieczkę do Tunezji na wrzesień, trochę inaczej się jednak losy ułozyły, wycieczkę odwołaliśmy (nawet dostaliśmy prawie całą kwotę z rezerwacji), a teraz żal...

no coz....widocznie tak mialo byc...co zrobic....moj M byl niedawno w Polsce sam z corka bo jak wczesniej bukowalismy bilety to bylam w ciazy i nie chcialam latac....a potem....szkoda bylo mi wywalic 800 euro na same bilety zeby z nim poleciec....ech...i polecial tak jak bylo zaplanowane

reklama
Do góry