Paula919191
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym się raczej skonsultowała z kimś innym. Ja jestem w 27tc, dalej biorę acard a parametry krzepniecia mam na granicy. Biorę 150mg, nie wiem co będzie jak to odstawie skoro teraz mam ledwo na minimum czas. Jak odstawie to pewnie spadnie poniżej i nie wiem czy nie trzeba będzie zwiększyć heparyny. Do 32 tygodnia trochę czasu to muszę temat ogarnąćJa tez dopiero po drugim poronieniu dostałam heparynę.
Od 16 tc mam odstawić acard i się boje.. nie wiem czy to dobry krok. Luteinę już mam wyłączać.. boje się o mojego malca czy sobie tam poradzi..
Mam nadzieję że nie obniży mi się jeszcze to aptt bo stresuje mnie ta sytuacja. Jeszcze ostatnio zrobiłam jakieś inr i w tym wyszło że mam krzepnięcia jakbym w ogóle nie brała przeciwzakrzepowych. Może wrzucę wynikiJa odstawiłam acard jakoś wcześnie, bo miałam przeboje z krwawieniami. Aptt spadło po tym i od tego czasu trochę spada. Ale ddimery są ładne cały czas, więc zostałam na neoparin 0.4. Ale niestety każda z nas jest inna i u każdej to będzie inaczej wyglądało