Malaga00
Fanka BB :)
Ktoś mnie pamięta, w szoku jestem. Nawet chciałam zmienić lekarza prowadzącego, jak zagroziłam właśnie tej lekarce ( bo robiła mi łaskę, że mnie zbada i przyjmie i przyjęła, tyle, że tydzień później i już po wszystkim jak już organizm do porodu się przygotowywał przedwczesnego ) to zagroziłam jej i automatycznie znalazła czas właśnie tydzień później. A potem wielce zdziwiona...Ja pamiętam Cię... Pamiętam jak latalaś po lekarzach i każdy mówił że nic się nie dzieje... Wystąpiłaś do sądu o zadośćuczynienie?
UPS. Właśnie doczytałam, wybacz [emoji846]
Nie, bo nie wiem nawet czy cokolwiek bym dostała. W jednym szpitalu zataili przede mną, że nie mam wód, że pęcherz jest pęknięty a wtedy już krwawiłam, leciały mi skrzepy, miałam bóle ciągnące i tak mnie wypuścili pisząc, że ilość wód płodowych prawidłowa... Dodatkowo crp wskazywało na stan średnio ciężki już i wydzielina była aż ropna.
Na następny dzień szłam do swojej lekarki, a dziecko bez wód już... Nie dali mi usg, usłyszałam przy przyjęciu do szpitala, że dziecko ułożone główką do dołu.