reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie!!

czuje sie kiepsko...niby jestem głodna, ale na nic nie mam ochoty, niby jestem zmeczona, ale nie chce mi sie spac, a jak sie kłade to tym bardziej.....dziwny stan ta ciaza...nie panuje nad swoim organizmem, jem mase błonnika, a mam zaparcia, nad niczym nie panuje, nic mi nie pomaga, melisa na spanie-do bani, mleczko ciepłe-do bani, activia-o dupe roztrzaskac, tak samo płatki i otręby....magnez z potasem miały działac na skurcze-działaja portfel mi sie coraz bardziej kurczy bo lekarz przepiał mi takie za 90 zł!!! mam humory, kłóce sie z mezem, wszystko mnie wkurza, wszystko drazni, dzis sie poryczałam w łazience jak zobaczyłam ze pies zezarł mi pumeks...przeciez to tylko pumeks....do bani to wszystko....chyba bede jedna z tych kobiet które nie lubią ciazy....

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie oraz obecne:tak:
Nawet nie próbuję nadrobić tego co piszecie, przy młodej jest to absolutnie niemozliwe.
modroklejko oj mamusiu współczuję. A jadłaś suszone śliwki??? 10 śliwek zalewasz gorącą wodą w kubeczku (rano) wieczorem zjadasz śliwki wypijasz wodę i nastawiasz śliwki na rano, i tak w kółko conajmniej 10 dni. Mnie to zawsze pomagało. I pij pij duuuuuuuuużo wody niegazowanej.
A co do bycia w ciąży, cóż taki lajf. Wyśpij się kochana, odpocznij itp. to ostatnie chwile:-):-):-). Trzymaj się cieplutko;-);-);-)

U nas to już prawie 7 tygodni. Mama nie chudnie:baffled:, młoda rośnie na długość raczej bo do słodkich fałdek tłuszczyku to jeszcze bardzo daleko.:-D
Ogólnie jest slodka zwłaszcza jak uśmiecha się do mamy:-):-):-). Dzieli również uśmiechy z pszczółkami, misiami, cieniami na ścianie. Coraz bardziej się interesuje światem i patrzy na nas tak jakby wszystko kumała. także modroklejko i inne przyszłe mamy, warto jest te wszystkie cięzkie chwile znosić tylko po to żeby zobaczyć uśmiech na słodkiej buzi.
Uszy do góry
Całuję i pozdrawiam gorąco

Hej,ja nie mam zaparć,psa ani pumeksu,mam za to trzylatka:sorry2: Także dwoma rękami podpisuję się pod postem Modroklejki,jednym słowem ratuuunku:baffled:
Na szczęście pamiętam te bezzębne uśmiechy,o których pisze Ptaszyna,to może jakoś przeżyję:zawstydzona/y:
Ptaszyna dwaj zdjęcie Śmiechotki,to nas wszystkich na duchu podniesiesz!!!

Witajcie, Kochane :)
Nareszcie mam chwilkę. Cieszycie się? :)))
Mordoklejka... to może czekoladkę? i więcej sloneczka? To pomaga zazwyczaj na wzrost poziomu endorfin :)

Gabi trzylatki są słodkie :) Jak Najsłodszy ze Słodkich Siostrzeńców :)))) Pocieszka kochana! Wszędzie go pełno :) z tą trzylatkową filozofią życiową :)

reklama
Do góry