reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Jivka oby nie było żadnego problemu jeśli nie daje Ci to spokoju porozmawiaj o tym z lekarzem. Może jednak przywiozłas "pamiątkę" z wakacji :) taki relaks też pomaga :)

@kb.karola90 jak tam u Was? :)
Kulamy się :) ale ogólnie ok. W czwartek wizytujemy i zobaczymy jak tam się Książę ma :) no i znowu liczę na powrót do domku :) i oczywiście cały czas trzymamy kciuki za ciocie starajace się o fasoleczki :)

reklama
@coco07 jak wychodzi Ci ta druga kreska niewiele jasniejsza to znaczy że to jest ten test wskazujący owu w tych 24-36h. Bo to ciężko uchwycić ten moment kiedy te kreski będą identyczne

@coco07 ja opieram się na moich dotychczasowych okresach [emoji4] Zawsze tak miałam, więc dlatego jestem zdziwiona że jest inaczej. Jak dostanę @ to mam zamiar zrobić badania podstawowe i z wynikami pójść do gina gdzieś po owu.

@kb.karola90 trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli ❤️ a szew kiedy planują ściągać? :)

@Jivka jeszcze nic straconego, póki nie ma @ jest nadzieja :)
Na tej wizycie pewnie dostanę już skierowanie. Chociaż w sumie nie wiem bo następna wizytę mam ustalona na 2.04 więc może wtedy dostanę dopiero skierowanie. Pewnie wszystko będzie zależało od tego jak to tam wygląda. Chciałabym już znać ta magiczna datę i chciałabym żeby odrazu po zdjęciu szwu się zaczęło bo nie chce leżeć w szpitalu...

U mnie od prawej 14.03, 16.03, 18.03, sprawdzę jutro co pokażą
20190318_215350.jpeg

reklama
@kb.karola90 jest szansa, że po zdjęciu szwu od razu Antos zechce przyjść na świat :)

@Dzoana88 ooo u Ciebie widzę niedługo owulacja do dzieła:D
A wiesz że jak teraz tak leżę to czuje lewy jajnik jak mnie kluje, albo juz sobie wmawiam haha ale nie no chyba nie wmawiam. To lepiej dziś czy jutro działać? Ja obieram teorię że codziennie to nie działa na plus, więc nie wiem kiedy wkładać jakies fatalaszki może dziś i pojutrze hehehe

Do góry