reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pewnie anomalie mogą wyjść dopiero po czasie, po ciąży. Także dobrze żebyś też miała ogarniętego lekarza i coś doradził co robić. A nie chcesz sobie zamówić tego zestawu na trombofilie? Za granicę też wysyłają
Nawet nie wiem co to jak to itp musze wygooglac

reklama
@Takaja123 ale piękności! Owieczki są takie urocze [emoji3590]

@coco07 ja stosowałam dwa cykle testy owu i nic to nie dało... Wcześniej sugerowałam się tylko organizmem i zachodziłam w 1 cs, a teraz kończy się 3... Postawiłam tylko na obserwację śluzu, nic więcej [emoji4]

Od razu przepraszam za post pod postem ale nie umiałam tam już wkleić cytatu ...
Ja nie mogę się na tym opierać bo znowu niby dzień owulacji a na zewnątrz suuuucho:( wkładka cały dzień czyściuteńka... pije ten len, łykam oeparol a nie wiem co z tym śluzem płodnym mi się dzieje :( gdzieś mi się zgubił :mad:

@coco07 dla mnie też test nr 4 pokazuje że będzie owu [emoji4] faktycznie bez śluzu ciężko bez testów owu, ale możesz też spróbować z mierzeniem temperatury, moim zdaniem to bardziej pewny sposób niż wyszukiwanie kresek.

Ja robiłam pierwsze cykle żeby sprawdzić czy wszystko wróciło do normy i generalnie organizm ładnie daje znać o owu, ale martwi mnie sam okres, bo nie mam w nich w ogóle skrzepów tylko żywa krew, więc może u mnie problem z endometrium. Nie wiem, wariuje już, bo tak bardzo bym chciała być w ciąży [emoji3525]

@coco07 Moim zdaniem owulacja tam gdzie robiłaś test 4 - tj. w ciągu 24-36h.
@coco07 dopiero zobaczyłam zdjęcie, które wrzuciłaś i zgadzam się z @witch84 nr 4 pokazuje owulke:)

Dziękuje dziewczyny za pomoc :) tylko ze mi się wydaje ze trochę ta kreska zciemniala od wczoraj (bo pisze ze wynik trzeba odczytać do 5 min i wtedy ta kreska nie była aż tak ciemna, a ten test nr 4 robiłam wczoraj o 18) wczoraj tez było przytulanie z M, a dziś już śpi zmęczony po pracy wiec nic nie zdziałam... :(
No nic, zobaczymy. Jest @ przyjdzie to kupię te różowe i może wyjdą bardziej wiarygodnie ;)

@Jivka Ja nawet nie wiedziałam, ze musza być skrzepy w @ :oops: myślałam ze to jest kwestia indywidualna, jak kto przechodzi okres... ale może gin na podstawie zwykłego usg jest w stanie powiedzieć czy coś jest nie tak z endometrium?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry