reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć kobietki
Kurcze od rana dzwoni telefon i jakiś gostek napiera po angielsku... ale tak szybko nawija że ja z moją znajomościa nic w ząb nie rozumiem.....

Dlaczegotak proszę ucałować ślicznego Oliwierka.... a Mircia i Gabi pogłaskać brzusie....

Miłego dnia kobiety, ja jak zwykle mam sporo do pozałatwiania...

Selenko z tego co pamiętam niestety nowej fasolki nie ma ale staraczek mnóstwo... nasze zafasolkowane narazie cierpia z powodu mdłości ale to tylko dobra oznaka.... niestety jak zauważyłaś przybyło nam nowych aniołkowych mamuś....

reklama
Witam wszystkie panie!!!

Dlaczegotak a kiedy nam pokażesz małego obywatela?:tak:

Gabi i Mirka super że wszystko w porządku z fasolkami,jak ten czas szybko leci:-):-):-):-):-)ale to dobrze bo ani się obejrzycie a będziecie tulic swoje dzieciątka:-):-):-):-):-):-):-):-)

A u mnie jakoś tak nieciekawie i z M się często kłócimy i tak mnie to wszystko dołuje:crazy::crazy:ale wierzę,że wszystko się ułoży.

Dziewczyny dawno do Was nie zaglądałam, z braku czasu, trochę.
Wczoraj przeglądałam księgę rodzinną i zobaczyłam wpisy prababci, która była zielarką i akuszerką. Napisała, że "na problemy z zajściem w ciąże i donoszeniem(poronieniem), należy pić napar z nagietka (1 łyżka ususzonych kwiatów zalana szklanką wrzątku i pozostawiona do naparzenia na 5 minut)". Może coś w tym jest, nasze babki się tak leczyły.

Witam wszystkie panie!!!

Dlaczegotak a kiedy nam pokażesz małego obywatela?:tak:

Gabi i Mirka super że wszystko w porządku z fasolkami,jak ten czas szybko leci:-):-):-):-):-)ale to dobrze bo ani się obejrzycie a będziecie tulic swoje dzieciątka:-):-):-):-):-):-):-):-)

A u mnie jakoś tak nieciekawie i z M się często kłócimy i tak mnie to wszystko dołuje:crazy::crazy:ale wierzę,że wszystko się ułoży.

Karola może przydał, by się Wam jakiś wyjazd, zmiana otoczenia, czasem to pomaga.
dddddddd vv v vb n y t t y hhh h hvc i ihjxx: a to pozdrowionka od Celinki
Dlaczegotak gratyluje:-D i współczuje jadłospisu.
Ja miałam strasznie okrojony do pieczyw kukurydzianego i wody, niby przez alergie pokarmową małej, która okazała się alergią na proszek dla niemowląt. Jednak z karmienia do czasu wyjaśnienia wysypki zrezygnowałam, bo anemi dostałam i dziecko jadło pakudny bebilon pepti, teraz jest na bebilonie zwykłym. Więcrada nie daj sobie wmówić rzadnych alergii.

Fakt że zioła napewno pomagają tylko należy wiedzieć dokładnie jak i kiedy je stosować aby nie zaszkodziły.... w sumie to tak jak i z lekami co za dużo to niezdrowo....

Karola myślę że każdy związek ma swoje trudne chwile... najważniejsze jest aby rozmawiać a nie milczeć... może poprostu oboje potrzebujecie siebie a nie potraficie pokazać tego... cierpliwości a wszystko się ułoży...

Hej Dziewczynki.......
Pogoda bebe.....samopoczucie też,jakoś zle sie czuję od paru dni boli mnie podbrzusze a dziś głowa...oj nie do zycia jestem!Pewnie to wpływ pogody albo zblizającej sie @.....
Miruś,Gabi,Mordoklejko i wszystkie "fasolkowe"mamusie.....duzo zdrówka i optymizmu....
Wszystkie Was gorąco pozdrawiam i zycze dobrego nastroju......

I ja się witam choć już późno na dzień dobry :baffled:
Tylko na chwilkę.
U nas jak narazie cały czas słonecznie i pieknie ale pewnie od Was z północy dziewuchy wszystko co złe przyjdzie :baffled:

Całuski i zmykam

reklama
witam was, dzis byłam w tarnowie z męzem na zakupach (troche potrzebujemy rzeczy a do tarnowa nas wysłali - mieszkanie remotujemy)
slodziutka - wygladasz mi na znajoma , nie wiem czy dzis cie nie widziałam na targu w tarnowie
my szukamy mebli do domu i wyslali nas do szarkowicza ale porazka, ceny takie ze głowa sciska

Do góry