reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć kobietki
Kurcze od rana dzwoni telefon i jakiś gostek napiera po angielsku... ale tak szybko nawija że ja z moją znajomościa nic w ząb nie rozumiem.....

Dlaczegotak proszę ucałować ślicznego Oliwierka.... a Mircia i Gabi pogłaskać brzusie....

Miłego dnia kobiety, ja jak zwykle mam sporo do pozałatwiania...

Selenko z tego co pamiętam niestety nowej fasolki nie ma ale staraczek mnóstwo... nasze zafasolkowane narazie cierpia z powodu mdłości ale to tylko dobra oznaka.... niestety jak zauważyłaś przybyło nam nowych aniołkowych mamuś....

reklama
Witam wszystkie panie!!!

Dlaczegotak a kiedy nam pokażesz małego obywatela?:tak:

Gabi i Mirka super że wszystko w porządku z fasolkami,jak ten czas szybko leci:-):-):-):-):-)ale to dobrze bo ani się obejrzycie a będziecie tulic swoje dzieciątka:-):-):-):-):-):-):-):-)

A u mnie jakoś tak nieciekawie i z M się często kłócimy i tak mnie to wszystko dołuje:crazy::crazy:ale wierzę,że wszystko się ułoży.

Dziewczyny dawno do Was nie zaglądałam, z braku czasu, trochę.
Wczoraj przeglądałam księgę rodzinną i zobaczyłam wpisy prababci, która była zielarką i akuszerką. Napisała, że "na problemy z zajściem w ciąże i donoszeniem(poronieniem), należy pić napar z nagietka (1 łyżka ususzonych kwiatów zalana szklanką wrzątku i pozostawiona do naparzenia na 5 minut)". Może coś w tym jest, nasze babki się tak leczyły.

Witam wszystkie panie!!!

Dlaczegotak a kiedy nam pokażesz małego obywatela?:tak:

Gabi i Mirka super że wszystko w porządku z fasolkami,jak ten czas szybko leci:-):-):-):-):-)ale to dobrze bo ani się obejrzycie a będziecie tulic swoje dzieciątka:-):-):-):-):-):-):-):-)

A u mnie jakoś tak nieciekawie i z M się często kłócimy i tak mnie to wszystko dołuje:crazy::crazy:ale wierzę,że wszystko się ułoży.

Karola może przydał, by się Wam jakiś wyjazd, zmiana otoczenia, czasem to pomaga.
dddddddd vv v vb n y t t y hhh h hvc i ihjxx: a to pozdrowionka od Celinki
Dlaczegotak gratyluje:-D i współczuje jadłospisu.
Ja miałam strasznie okrojony do pieczyw kukurydzianego i wody, niby przez alergie pokarmową małej, która okazała się alergią na proszek dla niemowląt. Jednak z karmienia do czasu wyjaśnienia wysypki zrezygnowałam, bo anemi dostałam i dziecko jadło pakudny bebilon pepti, teraz jest na bebilonie zwykłym. Więcrada nie daj sobie wmówić rzadnych alergii.

Fakt że zioła napewno pomagają tylko należy wiedzieć dokładnie jak i kiedy je stosować aby nie zaszkodziły.... w sumie to tak jak i z lekami co za dużo to niezdrowo....

Karola myślę że każdy związek ma swoje trudne chwile... najważniejsze jest aby rozmawiać a nie milczeć... może poprostu oboje potrzebujecie siebie a nie potraficie pokazać tego... cierpliwości a wszystko się ułoży...

Hej Dziewczynki.......
Pogoda bebe.....samopoczucie też,jakoś zle sie czuję od paru dni boli mnie podbrzusze a dziś głowa...oj nie do zycia jestem!Pewnie to wpływ pogody albo zblizającej sie @.....
Miruś,Gabi,Mordoklejko i wszystkie "fasolkowe"mamusie.....duzo zdrówka i optymizmu....
Wszystkie Was gorąco pozdrawiam i zycze dobrego nastroju......

I ja się witam choć już późno na dzień dobry :baffled:
Tylko na chwilkę.
U nas jak narazie cały czas słonecznie i pieknie ale pewnie od Was z północy dziewuchy wszystko co złe przyjdzie :baffled:

Całuski i zmykam

reklama
witam was, dzis byłam w tarnowie z męzem na zakupach (troche potrzebujemy rzeczy a do tarnowa nas wysłali - mieszkanie remotujemy)
slodziutka - wygladasz mi na znajoma , nie wiem czy dzis cie nie widziałam na targu w tarnowie
my szukamy mebli do domu i wyslali nas do szarkowicza ale porazka, ceny takie ze głowa sciska

Do góry