reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No to idę się poprysznicować:tak: a później do łóżeczka.... ale najadłam się cebulki i mój M mówi że smierdzę.... i pewnie nic nie będzie....

dobranoc koleżanki.... miłych snów....

Witam się grzecznie. Ze wszystkimi i z każdą z osobna, jakieś nowości? Jakoś rzadziej bywam, dużo spraw urzędowych. Nic tylko stoję w kolejkach, albo biegam po lekarzach. Co u Was?

Mam głupie pytanie,chce zafarbowac włosy,myslicie że to zaszkodziłoby gdyby mi się udało zafasolkowac?Sory za takie głupie pytanie.Nie wiem czy farbowanie włosów jest bezpieczne

Hej Ola.Dawaj szybko fotkę Małego !!!
Ja Ci ze streszczeniem nie pomogę,bo sama nie daję rady czytać:zawstydzona/y:
diety karmiącej współczuję,ble.Ja byłam bardzo restrykcyjna,ale potem powoli,powoli rozszerzałam:happy:
Co do jedzenie w ciąży,to mam pełną świadomość jak to będzie ,ale i tak nie mogę się teraz zmusić do niczego,ble.
No,ale tak z 2 lata i pojem i popiję na co przyjdzie ochota:-p
A mój bejbik ma już 2 cm:-D
No to tyle,trzymaj sie mamuśka !!

reklama
Hej Laseczki!!!!!

Dlaczegotak, jejku, to już 10 dni:szok: Ale ten czas leci...Wycałuj maleństwo od e-cioci:-)

Gabi, 2 cm to już coś:tak: Ja jestem ciekawa jak moje maleństwo teraz wygląda, normalnie najchętniej to bym sobie kupiła USG do użytku domowego:-D, Ja muszę czekać aż do 18 września, zeby popodglądać, a do tego czasu to mnie chyba ciekawość zeżre:szok:

Do góry