reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
slodkich snow Alutka
Alicja1985
hahhha co o tym myslicie czego to ludzie nie wymysla ale mam ubawDDD
SŁOMKI _DO _DRINKOW _PENISKI _wieczór panieński (419111792) - Aukcje internetowe Allegro
SŁOMKI _DO _DRINKOW _PENISKI _wieczór panieński (419111792) - Aukcje internetowe Allegro
magdalenka38
Zdania co do farbowania są podzielone Wszystko zależy od tego jaki rodzaj preparatu? Część uważa, że w pierwszym trymestrze nie powinno się farbować bo za sprawą hormonów nie wiadomo jak się farba będzie trzymać...
Hej Ola.Dawaj szybko fotkę Małego !!!
Ja Ci ze streszczeniem nie pomogę,bo sama nie daję rady czytać
diety karmiącej współczuję,ble.Ja byłam bardzo restrykcyjna,ale potem powoli,powoli rozszerzałam
Co do jedzenie w ciąży,to mam pełną świadomość jak to będzie ,ale i tak nie mogę się teraz zmusić do niczego,ble.
No,ale tak z 2 lata i pojem i popiję na co przyjdzie ochota
A mój bejbik ma już 2 cm
No to tyle,trzymaj sie mamuśka !!
Ja Ci ze streszczeniem nie pomogę,bo sama nie daję rady czytać
diety karmiącej współczuję,ble.Ja byłam bardzo restrykcyjna,ale potem powoli,powoli rozszerzałam
Co do jedzenie w ciąży,to mam pełną świadomość jak to będzie ,ale i tak nie mogę się teraz zmusić do niczego,ble.
No,ale tak z 2 lata i pojem i popiję na co przyjdzie ochota
A mój bejbik ma już 2 cm
No to tyle,trzymaj sie mamuśka !!
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Hej Laseczki!!!!!
Dlaczegotak, jejku, to już 10 dni Ale ten czas leci...Wycałuj maleństwo od e-cioci:-)
Gabi, 2 cm to już coś Ja jestem ciekawa jak moje maleństwo teraz wygląda, normalnie najchętniej to bym sobie kupiła USG do użytku domowego, Ja muszę czekać aż do 18 września, zeby popodglądać, a do tego czasu to mnie chyba ciekawość zeżre
Dlaczegotak, jejku, to już 10 dni Ale ten czas leci...Wycałuj maleństwo od e-cioci:-)
Gabi, 2 cm to już coś Ja jestem ciekawa jak moje maleństwo teraz wygląda, normalnie najchętniej to bym sobie kupiła USG do użytku domowego, Ja muszę czekać aż do 18 września, zeby popodglądać, a do tego czasu to mnie chyba ciekawość zeżre