reklama
Loli05
Fanka BB :)
Hej przykro mi ja teraz to przechodze. tez mam poronienie zatrzymane,mialas odrazu zabieg czy czekalas zeby naturalnie poronic?Czesc dziewczyny. Stracilam pierwsza ciaze w 8 tygodniu - poronirnie zatrzymane Po 2 miesiaczkach od lyzeczkowania rozpoczelismy starania o kolejne dziecko, ale bezskutecznie, dostalam @. Tak strasznis sie boje, ze nie urodzie dzieci, a lata lecą (29).
aga9921
Hej przykro mi bardzo z powodu straty wiem jakie to uczucie sama w 9tc straciłam . My po 3mc zaczęliśmy się starć mam nadzieję że się udaCzesc dziewczyny. Stracilam pierwsza ciaze w 8 tygodniu - poronirnie zatrzymane Po 2 miesiaczkach od lyzeczkowania rozpoczelismy starania o kolejne dziecko, ale bezskutecznie, dostalam @. Tak strasznis sie boje, ze nie urodzie dzieci, a lata lecą (29).
Paula919191
@Takaja123 nie wiem nawet co mam Ci napisać... widziałam z jaką nadzieją pisałaś , kibicowałam,żeby Tym razem się udało. Przykro mi :*
Ja powtórzę betę w poniedziałek, narazie przyjmuje moje dwie kreski na zimno, mąż zresztą też...
Ja powtórzę betę w poniedziałek, narazie przyjmuje moje dwie kreski na zimno, mąż zresztą też...
@Takaja123 Ja bym zrobiła tak jak powiedział ginekolog. A może faktycznie doszło do jakiejś pomyłki w labie i jeszcze nie wszystko stracone? Do poniedziałku już niedaleko. Jak @ przyjdzie to odstaw leki, a jak nie - to powtórz betę w poniedziałek. Jak pacjent ma żyć, to medycyna jest bezsilna.
@Takaja123 [emoji3525]po biochemicznej można się starać od razu o ile głowa pozwala.
Takaja123
Dzoana88
Przytulam Cię mocno kochana. Taki ten nasz los [emoji17] nie odpuszczaj bo napewno przyjdzie na Ciebie pora i będziesz nam jeszcze się chwalić brzuszkiem [emoji173][emoji173]Przestałam mieć nadzieję. Jestem po prostu jakąś pechowa. Ale nie odpuszcze aż się uda. Jutro pewnie @ przyjdzie. Czy to ciąża biochemiczna?
reklama
coco07
Dziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....
Kochana, bardzo bardzo mi przykro
Nie spodziewałam się tego... nawet nadal chyba nie wierze tak się cieszyłam z tych kresek, jakby to były moje
Nie rozumiem jak jednego dnia moze wyjść test pozytywny a za chwile już nie to jest niesprawiedliwe cholernie!
Bądź silna i starajcie się zaraz po @ tak jak dziewczyny pisza, bo rzeczywiście może od razu zaskoczyć ...
Tule Cię mocno ...