reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc dziewczyny. Stracilam pierwsza ciaze w 8 tygodniu - poronirnie zatrzymane Po 2 miesiaczkach od lyzeczkowania rozpoczelismy starania o kolejne dziecko, ale bezskutecznie, dostalam @. Tak strasznis sie boje, ze nie urodzie dzieci, a lata lecą (29).
Hej przykro mi ja teraz to przechodze. tez mam poronienie zatrzymane,mialas odrazu zabieg czy czekalas zeby naturalnie poronic?

Czesc dziewczyny. Stracilam pierwsza ciaze w 8 tygodniu - poronirnie zatrzymane Po 2 miesiaczkach od lyzeczkowania rozpoczelismy starania o kolejne dziecko, ale bezskutecznie, dostalam @. Tak strasznis sie boje, ze nie urodzie dzieci, a lata lecą (29).
Hej przykro mi bardzo z powodu straty wiem jakie to uczucie sama w 9tc straciłam :(. My po 3mc zaczęliśmy się starć mam nadzieję że się uda

Dziewcxyny lekarz mi wypisal luteine dopochwowo i duphaston doustnie. Ale jeśli @ ma przyjść to przy duphastonie nie przyjdzie. Czy mogę brać luteine dopochwowo plys luteine pod język?

@Takaja123 nie wiem nawet co mam Ci napisać... widziałam z jaką nadzieją pisałaś , kibicowałam,żeby Tym razem się udało. Przykro mi :*
Ja powtórzę betę w poniedziałek, narazie przyjmuje moje dwie kreski na zimno, mąż zresztą też...

@Takaja123 Ja bym zrobiła tak jak powiedział ginekolog. A może faktycznie doszło do jakiejś pomyłki w labie i jeszcze nie wszystko stracone? Do poniedziałku już niedaleko. Jak @ przyjdzie to odstaw leki, a jak nie - to powtórz betę w poniedziałek. Jak pacjent ma żyć, to medycyna jest bezsilna.

@witch84 robiłam dziś test i jest już jedną kreska więc już nie nastawiam się na cud. Zastrzyki jeszcze mam dwa to wezmę biorę wszystko zgodnie z zaleceniami. Jak już @ przyjdzie to kolejny cykl starań i mam nadzieję, że już szczęśliwy.

Przestałam mieć nadzieję. Jestem po prostu jakąś pechowa. Ale nie odpuszcze aż się uda. Jutro pewnie @ przyjdzie. Czy to ciąża biochemiczna?
Przytulam Cię mocno kochana. Taki ten nasz los [emoji17] nie odpuszczaj bo napewno przyjdzie na Ciebie pora i będziesz nam jeszcze się chwalić brzuszkiem [emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....

Kochana, bardzo bardzo mi przykro
:(:( Nie spodziewałam się tego... nawet nadal chyba nie wierze :( tak się cieszyłam z tych kresek, jakby to były moje :(
Nie rozumiem jak jednego dnia moze wyjść test pozytywny a za chwile już nie :( to jest niesprawiedliwe cholernie!:crazy:
Bądź silna i starajcie się zaraz po @ tak jak dziewczyny pisza, bo rzeczywiście może od razu zaskoczyć ...
Tule Cię mocno ...

Do góry