reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak. Lekarz napisał mi że brać wszystko jak zalecił i betę powtórzyć za kilka dni. Nie wiem czy jest szansa? Robić sobie nadzieję?
No skoro tak Ci powiedział to szansa jest. Ja słyszałam o sytuacji ze beta zaczęła spadać a okazało się były dwa pęcherzyki i ten jeden był pusty a drugi się mimo wszystko rozwinął. Może spróbuj nie nastawiać się na nic (wiem ze to praktycznie niemożliwe) i poczekaj do poniedziałku i wtedy zrób betę. Różne są przypadki...

reklama
@Takaja123 chciałabym cię jakoś pocieszyć, ale nie mam jak :( tak bardzo mi przykro kochana :( ja będę szczera - skoro beta spadła, to pewnie przyjdzie @ :( ja wiem ze zawsze wierzy się do końca, ale musisz być przygotowana na najgorsze. Bo inaczej jak faktycznie pojawi się @ to będzie jeszcze ciężej... Trzymaj się :* postaraj się zająć czymś myśli żeby jakoś przetrwać weekend :*

@Takaja123 mnie tez bardzo przykro... Życie jest niesprawiedliwe :(:( i tak jak roki chciałabym Cię pocieszyć ale u mnie ostatnio było tak samo. Beta 22, 2 dni później 12 a za dwa dni @. Jednak mam nadzieję ze u Ciebie będzie inaczej i jednak to pomyłka :(

Przestałam mieć nadzieję. Jestem po prostu jakąś pechowa. Ale nie odpuszcze aż się uda. Jutro pewnie @ przyjdzie. Czy to ciąża biochemiczna?

Takaja kochana tule cie mocno i spiesze z nadzieja. Ja za kazdym razem (a byly to 2 razy) po takim przypadku zaszlam w ciaze od razu (nie ma przeciwwskazan a sa najlepsze warunki gospodarki hormonalnej w tym czasie) i dwa razy byly to ciaze najsilniejsze (raz z coreczka ktora walczyla dzielnie mimo krwiaka ale odeszla na zd i teraz z synkiem). Tak ze znam ten bol i ta okrutna gorycz ale mozliwe ze za rowny miesiac znow zobaczysz 2 kreseczki. Trzymam mocno kciuki, nie ma co sie poddawac.

reklama
Do góry