Paula919191
Fanka BB :)
Poroniona była na etapie 13tygA na jakim etapie była ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poroniona była na etapie 13tygA na jakim etapie była ciąża?
Ja miałam wczesna to mi szybko beta spadła..Poroniona była na etapie 13tyg
przykro mi. Przytulam:**Dziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....
O rany tak mi przykro;((zobaczysz jeszcze sie uda xxDziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....
Ja pierd***...Nie wierzę. Może to pomyłka....Dziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....
A robiłaś w tym samym labolatorium?Już raczej nie ma szans na nic. To takie niesprawiedliwe nie mogę tego pojąć
Zobaczymy jak to będzie. Na obecną chwilę nie myślę nawet o tym ale ciężko jest patzr4c na kobiety z gruszkami lub z dziećmi w wózku@hona to nasze dziewczynki z brzuszkami przesyłają dobre fluidy ciążowe więc łap je oczywiście zarazam i ja także łap i ode mnie te moc
@Star mnie też to bardzooo stresuje. Ale już dziś mi lekarz zapowiedział, że skieruje mnie na powtórzenie bety. Troszkę niski wynik ale zawsze coś. Oby wszystko było dobrze tylko tyle i przetrwać do 8 tyg.
@gigi_ dziękuję Kochana może jak mąż przyjedzie na urlop to może uda się. Trzymam mocno kciuki my tu podobnie trsfilysmy ja chwilę przed Tobą.
@Star a jak u Ciebie? Bo @ jeszcze nie ma? Jak pisałaś mi tu kilka dni temu "póki nie ma jest nadzieja" więc mocno trzymam kciuki za Ciebie
@Madzix88 kochana, a u Ciebie który to już tydzień i na kiedy masz termin?