reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Magierowa będzie dobrze, trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

@Betika2018 ja nie robiłam badań, ale u mnie inna sytuacja bo ja wiedziałam z czego wynika cała ta straszna sytuacja [emoji3525]

Dziewczynki wypiję Wasze zdrówko, nie zamierzam się oszczędzać [emoji16][emoji16]

@Magierowa będzie dobrze
Ja dziś zrobiłam podstawowe badania z krwi i oddałam próbkę płodu do badań genetycznych pod kątem płci i aberracji chromosomów. Na wyniki trzeba będzie czekać ok 3 tygodni podobno. Partner twierdzi, że niepotrzebnie ale ja jednak chcę wiedzieć i mam nadzieję że te badania to wyjasnia i nie będzie potrzeby zglebiania dalej tematu.
Wy robilyscie badania zarodka?

Ja po drugiej stracie zdecydowałam się na takie badania. Najpierw z materiału zabezpieczonego przy zabiegu (miałam poronienie zatrzymane też), stwierdzili że materiał nie nadaje się do badania. Więc wypożyczyłam te bloczki parafinowe o których piszesz. Też mi napisali że są w stanie tylko określić płeć, bez wad niestety. Także ja przyczyny nie poznałam. Ale znając płeć mogłam zarejestrować dziecko w usc i dostałam odszkodowanie z ubezpieczenia które mam.

@roki_1991 Też zamierzam zarejestrować w Urzędzie i skorzystać z tego do czego mamy prawo. Choć jak wcześniej wspominałam, jak wychodziłam że szpitala w ogóle o tym nie myślałam. Decyzja przyszła później

@roki_1991 Też zamierzam zarejestrować w Urzędzie i skorzystać z tego do czego mamy prawo. Choć jak wcześniej wspominałam, jak wychodziłam że szpitala w ogóle o tym nie myślałam. Decyzja przyszła później

Rozumiem. W szpitalu nie masz do tego głowy bo takie wiadomości z reguły są zaskoczeniem i nie masz pojęcia co zrobić. Ja za pierwszym razem byłam totalnie zielona

@Takaja123 Nigdy ich nie używałam, nie znam się na tym kompletnie.. kiedyś znajoma miała i wgl dziwnie jej podobno wychodziły, raz owu kilka dni, a raz wcale.. i jakoś się zrazilam do takich testów, ale może kupię w aptece i wypróbuje :) bo z tego co wiem, ona kupowała je na allegro wiec może one jakieś niewiarygodne były dlatego :confused:

@annkow111 No dokładnie o_O albo coś w powietrzu, albo to forum tak „zaraża”:laugh2::laugh2:

Ja też chyba dzisiaj zrobię test owulacyjny. Dalej bola mnie jajniki, do tego ten śluz. Ale chyba żeby owulacja była w 10 dc to możliwe? Gdzie ja powinnam mieć w 15 i też nie wszystkie cykle mam owulacyjne

reklama
Do góry