kb.karola90
Fanka BB :)
Mogę Ci dla.pocieszenia napisać ze ja plamiłam od jakiegoś 4 do 10 tc i do dzisiaj nie wiadomo z jakiej przyczyny. A dzisiaj już 32tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę Ci dla.pocieszenia napisać ze ja plamiłam od jakiegoś 4 do 10 tc i do dzisiaj nie wiadomo z jakiej przyczyny. A dzisiaj już 32tc
Mam nadzieję że u mnie też będzie wsyztsko okMogę Ci dla.pocieszenia napisać ze ja plamiłam od jakiegoś 4 do 10 tc i do dzisiaj nie wiadomo z jakiej przyczyny. A dzisiaj już 32tc
@Magierowa będzie dobrze
Ja dziś zrobiłam podstawowe badania z krwi i oddałam próbkę płodu do badań genetycznych pod kątem płci i aberracji chromosomów. Na wyniki trzeba będzie czekać ok 3 tygodni podobno. Partner twierdzi, że niepotrzebnie ale ja jednak chcę wiedzieć i mam nadzieję że te badania to wyjasnia i nie będzie potrzeby zglebiania dalej tematu.
Wy robilyscie badania zarodka?
@roki_1991 Też zamierzam zarejestrować w Urzędzie i skorzystać z tego do czego mamy prawo. Choć jak wcześniej wspominałam, jak wychodziłam że szpitala w ogóle o tym nie myślałam. Decyzja przyszła później
Wszystko jest możliwe. Ja zaszłam w ciąże z owulacji ok 5dcJa też chyba dzisiaj zrobię test owulacyjny. Dalej bola mnie jajniki, do tego ten śluz. Ale chyba żeby owulacja była w 10 dc to możliwe? Gdzie ja powinnam mieć w 15 i też nie wszystkie cykle mam owulacyjne