reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@annkow111 dobrze pamiętasz [emoji16] dzisiaj u mnie 12dc,wczoraj bolał jajnik ale śluzu brak więc to nie to [emoji4] Wydaje mi się że w zeszłym cyklu spóźniła mi się owu o tydzień bo miałam wtedy mega ciągnący i dwa dni ból straszny, a @ też przyszła spóźniona więc nie robię testów w tym miesiącu tylko sama obserwacja śluzu jak zawsze [emoji4]

reklama
@Jivka to podobnie bo ja mam 9 dc. Mnie tez Bolą jajniki jakoś dziwnie. Nigdy tak nie miałam. Zawsze zaczynały boleć od mniej więcej owulacji a teraz zaczęły od razu po okresie

Ale to i tak jeszcze tylko miesiąc ;) więc już blisko :) ja liczę że u mnie jeszcze 7-8 tygodni ;) torbę już masz spakowana? ;)

Dziewcznki która testuje jakoś w końcu? :)
Miesiąc i tydzień :) miesiąc to zdecydowanie za mało. Nie mam jeszcze torby spakowanej :(:(:(:( ale.ogarniemy to w weekend. Dzwoniłam dzisiaj do położnej bo odkładałam to domomentu powrotu do domu ale pytanie czy wrócę z Antkiem w brzuszku czy na rekach ;) a Ty już masz całą wyprawkę. Mi już zostało raptem kilka rzeczy do kupienia, ale czekam na wypłatę bo w tym miesiącu trochę przegiełam ;) ale dzisiaj przyszła elektroniczna niania z czujnikiem oddechu także te najważniejsze rzeczy już mam :)

Miesiąc i tydzień :) miesiąc to zdecydowanie za mało. Nie mam jeszcze torby spakowanej :(:(:(:( ale.ogarniemy to w weekend. Dzwoniłam dzisiaj do położnej bo odkładałam to domomentu powrotu do domu ale pytanie czy wrócę z Antkiem w brzuszku czy na rekach ;) a Ty już masz całą wyprawkę. Mi już zostało raptem kilka rzeczy do kupienia, ale czekam na wypłatę bo w tym miesiącu trochę przegiełam ;) ale dzisiaj przyszła elektroniczna niania z czujnikiem oddechu także te najważniejsze rzeczy już mam :)

Mi z ważniejszych rzeczy została ta dostawka do łóżka. Wczoraj kupiłam wanienke i monitor :)
@roki_1991 ja chciałabym testować o ile ta @ nie przyjdzie. Chociaż czarno to widzę.
Trzymam kciuki :)

@roki_1991 ja też zatestuje jeśli @ nie przyjdzie w terminie chociaż raczej niczego się nie spodziewam bo ten miesiąc był zupełnie nie starający więc marne szanse no ale też tak sobie to zaplanowałam bo miałam dopiero 1@ po poronieniu więc na spokojnie.
Dziewczyny czekam na wynik homocysteiny i wolnego białka s i wiem że na to się czeka ok.10dni ale na tym samym pobraniu robiłam TSH,ft4 i mocz a do tej pory nie widzę wyników online. Myślicie że dopiero jak będą mieli całość to udostępnia online wszystko?

@roki_1991 ja też zatestuje jeśli @ nie przyjdzie w terminie chociaż raczej niczego się nie spodziewam bo ten miesiąc był zupełnie nie starający więc marne szanse no ale też tak sobie to zaplanowałam bo miałam dopiero 1@ po poronieniu więc na spokojnie.
Dziewczyny czekam na wynik homocysteiny i wolnego białka s i wiem że na to się czeka ok.10dni ale na tym samym pobraniu robiłam TSH,ft4 i mocz a do tej pory nie widzę wyników online. Myślicie że dopiero jak będą mieli całość to udostępnia online wszystko?

Nie wiem gdzie robiłaś, ale w diagnostyce np dają od razu jak mają. Nie czekają na wszystkie wyniki

reklama
@Takaja123 @Paula919191 trzymam kciuki Dziewczyny [emoji110][emoji3590]
@annkow111 mnie właśnie też szybko bolą jajniki, myślałam że to owu ale teraz już sama nie wiem, więc staram się nie myśleć, nie analizować, jak będzie to będzie [emoji4]
I tak do pracy już wróciłam, jak przepracuje 3 miesiące to dostanę podwyżkę (bo byłam w ciąży jak były coroczne podwyżki i mnie ominęło [emoji3525]) Za tydzień jedziemy na wakacje więc tym bardziej nie będę myślała, tylko piła drinki [emoji16]

Do góry