reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@annkow111 dobrze pamiętasz [emoji16] dzisiaj u mnie 12dc,wczoraj bolał jajnik ale śluzu brak więc to nie to [emoji4] Wydaje mi się że w zeszłym cyklu spóźniła mi się owu o tydzień bo miałam wtedy mega ciągnący i dwa dni ból straszny, a @ też przyszła spóźniona więc nie robię testów w tym miesiącu tylko sama obserwacja śluzu jak zawsze [emoji4]

reklama
@Jivka to podobnie bo ja mam 9 dc. Mnie tez Bolą jajniki jakoś dziwnie. Nigdy tak nie miałam. Zawsze zaczynały boleć od mniej więcej owulacji a teraz zaczęły od razu po okresie

Ale to i tak jeszcze tylko miesiąc ;) więc już blisko :) ja liczę że u mnie jeszcze 7-8 tygodni ;) torbę już masz spakowana? ;)

Dziewcznki która testuje jakoś w końcu? :)
Miesiąc i tydzień :) miesiąc to zdecydowanie za mało. Nie mam jeszcze torby spakowanej :(:(:(:( ale.ogarniemy to w weekend. Dzwoniłam dzisiaj do położnej bo odkładałam to domomentu powrotu do domu ale pytanie czy wrócę z Antkiem w brzuszku czy na rekach ;) a Ty już masz całą wyprawkę. Mi już zostało raptem kilka rzeczy do kupienia, ale czekam na wypłatę bo w tym miesiącu trochę przegiełam ;) ale dzisiaj przyszła elektroniczna niania z czujnikiem oddechu także te najważniejsze rzeczy już mam :)

Miesiąc i tydzień :) miesiąc to zdecydowanie za mało. Nie mam jeszcze torby spakowanej :(:(:(:( ale.ogarniemy to w weekend. Dzwoniłam dzisiaj do położnej bo odkładałam to domomentu powrotu do domu ale pytanie czy wrócę z Antkiem w brzuszku czy na rekach ;) a Ty już masz całą wyprawkę. Mi już zostało raptem kilka rzeczy do kupienia, ale czekam na wypłatę bo w tym miesiącu trochę przegiełam ;) ale dzisiaj przyszła elektroniczna niania z czujnikiem oddechu także te najważniejsze rzeczy już mam :)

Mi z ważniejszych rzeczy została ta dostawka do łóżka. Wczoraj kupiłam wanienke i monitor :)
@roki_1991 ja chciałabym testować o ile ta @ nie przyjdzie. Chociaż czarno to widzę.
Trzymam kciuki :)

@roki_1991 ja też zatestuje jeśli @ nie przyjdzie w terminie chociaż raczej niczego się nie spodziewam bo ten miesiąc był zupełnie nie starający więc marne szanse no ale też tak sobie to zaplanowałam bo miałam dopiero 1@ po poronieniu więc na spokojnie.
Dziewczyny czekam na wynik homocysteiny i wolnego białka s i wiem że na to się czeka ok.10dni ale na tym samym pobraniu robiłam TSH,ft4 i mocz a do tej pory nie widzę wyników online. Myślicie że dopiero jak będą mieli całość to udostępnia online wszystko?

@roki_1991 ja też zatestuje jeśli @ nie przyjdzie w terminie chociaż raczej niczego się nie spodziewam bo ten miesiąc był zupełnie nie starający więc marne szanse no ale też tak sobie to zaplanowałam bo miałam dopiero 1@ po poronieniu więc na spokojnie.
Dziewczyny czekam na wynik homocysteiny i wolnego białka s i wiem że na to się czeka ok.10dni ale na tym samym pobraniu robiłam TSH,ft4 i mocz a do tej pory nie widzę wyników online. Myślicie że dopiero jak będą mieli całość to udostępnia online wszystko?

Nie wiem gdzie robiłaś, ale w diagnostyce np dają od razu jak mają. Nie czekają na wszystkie wyniki

reklama
@Takaja123 @Paula919191 trzymam kciuki Dziewczyny [emoji110][emoji3590]
@annkow111 mnie właśnie też szybko bolą jajniki, myślałam że to owu ale teraz już sama nie wiem, więc staram się nie myśleć, nie analizować, jak będzie to będzie [emoji4]
I tak do pracy już wróciłam, jak przepracuje 3 miesiące to dostanę podwyżkę (bo byłam w ciąży jak były coroczne podwyżki i mnie ominęło [emoji3525]) Za tydzień jedziemy na wakacje więc tym bardziej nie będę myślała, tylko piła drinki [emoji16]

Do góry