Dzwiczyny byłam dzisiaj u lekarza, dostałam lekkiego Plamienia, taki pomarańczowy śluz... Lekarz zagladanal niby wszystko ok, dostałam dodatkowo do dupka lureine dopochwowo 2x1. Brzuch trochę boli jak się ruszam ale ogólnie cały dzień leżę w łożu, strasznie się boję żeby nie stało się nic złego [emoji3525][emoji3525][emoji3525]
reklama
Takaja123
Fanka BB :)
@Magierowa dużo odpoczywaj i nie stresuj się. Mam nadzieję, że niedługo plamienie minie i nic złego się nie wydarzy. Tule Cie
@Jivka korzystaj z wakacji drinkuj i relaksuj się za nas wszystkie
@Jivka korzystaj z wakacji drinkuj i relaksuj się za nas wszystkie
Dziękuję [emoji8] bardzo się martwię [emoji3525]
@Magierowa dużo odpoczywaj i nie stresuj się. Mam nadzieję, że niedługo plamienie minie i nic złego się nie wydarzy. Tule Cie[emoji3590]
@Jivka korzystaj z wakacji drinkuj i relaksuj się za nas wszystkie [emoji3590]
Takaja123
@Magierowa rozumiem Cię doskonale ale jesteś zabezpieczona i teraz dużo odpoczywaj tym bardziej, że lekarz nie znalazł nic niepokojącego
Betika2018
Zaciekawiona BB
@Magierowa będzie dobrze
Ja dziś zrobiłam podstawowe badania z krwi i oddałam próbkę płodu do badań genetycznych pod kątem płci i aberracji chromosomów. Na wyniki trzeba będzie czekać ok 3 tygodni podobno. Partner twierdzi, że niepotrzebnie ale ja jednak chcę wiedzieć i mam nadzieję że te badania to wyjasnia i nie będzie potrzeby zglebiania dalej tematu.
Wy robilyscie badania zarodka?
Ja dziś zrobiłam podstawowe badania z krwi i oddałam próbkę płodu do badań genetycznych pod kątem płci i aberracji chromosomów. Na wyniki trzeba będzie czekać ok 3 tygodni podobno. Partner twierdzi, że niepotrzebnie ale ja jednak chcę wiedzieć i mam nadzieję że te badania to wyjasnia i nie będzie potrzeby zglebiania dalej tematu.
Wy robilyscie badania zarodka?
coco07
@Jivka to podobnie bo ja mam 9 dc. Mnie tez Bolą jajniki jakoś dziwnie. Nigdy tak nie miałam. Zawsze zaczynały boleć od mniej więcej owulacji a teraz zaczęły od razu po okresie
@annkow111 Tez tak miałam w tym cyklu ze niedługo po okresie już mnie jajnik bolał .. później w 13 dc ból mocny i myśle ze wtedy była owu.. ale dziś już zgłupiałam bo jestem 6 dni przed @ a tu tyle śluzu płodnego ale mnie jajnik nie boli teraz .. także coś mi się chyba pokićkało
@roki_1991 Ja mam zamiar testować 5 marca czyli w dniu spodziewanej @ jeśli nie przyjdzie. Ale tak jak pisałam, może mam konkretna obsuwę z ta owu, ze dziś taki śluz płodny i może mi się @ spóźnić z tego powodu. Choć to by było pierwszy raz w życiu, żebym miała tak późno owu i spóźniona @
@Betika2018 Ja nie robiłam, bo jedyne o czym myślałam to to żeby jakoś się pozbierać i jak najszybciej wrócić do normalnego życia. Stwierdziliśmy z mężem, ze takie roztrząsanie, badanie, czekanie, zastanawianie się nad tym, nie pomoże nam i nie chcieliśmy tego. Ale wiem, ze innym dziewczynom ta wiedza pomaga.
@Magierowa Trzymam kciuki za was musi być dobrze który to tydzień?
Ostatnia edycja:
Takaja123
@coco07 może wybrobuj paski owulacyjny? Też miałam taki ból jajników jakoś 3 dni po @ aż mnie w pół zginalo i niewielka ilość śluzu myślałam, że to owulka ale robiłam testy od17dc i wyszło mi w 19dc teraz jestem w 27dc i od trzech dni biorę luteine i też mam jakiś śluz. A mój kalendarzyk pokazuje, że właśnie zaczęły mi się dni płodne a owulka będzie 3.03 z tym, że ja 1.03 spodziewam się @
@Betika2018 szczerze, to ja nie miałam pojęcia, że można przebadac płód, że można zrobić pochówek nic w szpitalu na ten temat mi nie powiedzieli i dopiero gdy dołączyłam na forum dowiedziałam się o tym. Powiedz mi kochana w którym Tc straciła dziecko? U mnie był 8tc
@Betika2018 szczerze, to ja nie miałam pojęcia, że można przebadac płód, że można zrobić pochówek nic w szpitalu na ten temat mi nie powiedzieli i dopiero gdy dołączyłam na forum dowiedziałam się o tym. Powiedz mi kochana w którym Tc straciła dziecko? U mnie był 8tc
annkow111
@Jivka zazdroszczę urlopu! Ja niestety najbliższy pod koniec czerwca
@Betika2018 ja nie robiłam to niestety nie miałam juz z czego bo wszystko ze mnie brzydko mówiąc wyleciało ale gdybym miała możliwość to na pewno bym oddała
@coco07 jakiś dziwny miesiąc ze kilka z nas ma jakieś nienormalne cykle... U mnie tez zaczął sie śluz plodny ale to chyba w terminie bo na 6 dni przed planowaną owulacja
@Betika2018 ja nie robiłam to niestety nie miałam juz z czego bo wszystko ze mnie brzydko mówiąc wyleciało ale gdybym miała możliwość to na pewno bym oddała
@coco07 jakiś dziwny miesiąc ze kilka z nas ma jakieś nienormalne cykle... U mnie tez zaczął sie śluz plodny ale to chyba w terminie bo na 6 dni przed planowaną owulacja
Betika2018
Zaciekawiona BB
@Takaja123, @coco07 u mnie zaczynał się 10 tydzień. Serduszko przestało bić i z tego co czytałam to właśnie jakaś wada genetyczna jest najczęstszą przyczyną poronienień, zwłaszcza w moim wieku. I tak jak mówisz, też o tym nie wiedziałam z początku. Ale w szpitalu przechowuja kostki zabezpieczone do badań i Mo, na je wypożyczyć zdaje się na każdym etapie (tu dokładnie nie wiem jaki okres) I szczerze to mam nadzieję, że coś wyjdzie w tym badaniu. Bo wtedy wiadome jest czy jest to przypadek czy trzeba przyczyny szukać dalej.
reklama