reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Melduje się po wizycie. Szyjka 1cm wiec tragedii nie ma. Antoś waży 2140g. Ogólnie wszystko dobrze :)
Ale lekarz odradził mi powrót do domu bo za daleko do dobrego szpitala. Także ryczałam jak bobr. Wiem ze to mało ważne ale już się nastawiłam itd a tu dupa, nie wiem jak my to wszystko ogarniemy...:(

reklama
@justyndziuk uffff piękny widok ...
Ja już co do testów dawno się poddałam czekanie na to kiedy mogę zrobić Mnie dobija. Więc robię ile dusza zapragnie..

@kb.karola90 dacie rade że wszystkim . Najważniejsze, że wszystko jest dobrze reszta się jakoś sama poukłada. Jesteś wspaniała, mądra kobieta znajdziecie rozwiązanie na wszystko!
@annkow111 ja mam stymulację pomimo tego, że mam swoją własną owulke..

Melduje się po wizycie. Szyjka 1cm wiec tragedii nie ma. Antoś waży 2140g. Ogólnie wszystko dobrze :)
Ale lekarz odradził mi powrót do domu bo za daleko do dobrego szpitala. Także ryczałam jak bobr. Wiem ze to mało ważne ale już się nastawiłam itd a tu dupa, nie wiem jak my to wszystko ogarniemy...:(
Kochana dasz radę. ;* bardzo daleko masz rodziców od męża? Może poproś go by na kilka dni wpadł do Ciebie i powiedział trochę z Tobą u rodziców edzie Ci raźniej.
A na odległość jakoś dasz radę ten pokoik ogarnąć. ;*

Kochana dasz radę. ;* bardzo daleko masz rodziców od męża? Może poproś go by na kilka dni wpadł do Ciebie i powiedział trochę z Tobą u rodziców edzie Ci raźniej.
A na odległość jakoś dasz radę ten pokoik ogarnąć. ;*
Mamy w domu szczurki i nie możemy ich zostawić a tu jest pies, którego szczury się boją także M na dłużej nie przyjedzie, poza tym ktoś musi pracować :) no i mamy duży dom który też trzeba dopilnować M urządza teraz pokój Antka. Już mam nawet gdzieś ze balet koloru Nie wybiorę byleby był już gotowy :)
@kb.karola90 dacie rade że wszystkim . Najważniejsze, że wszystko jest dobrze reszta się jakoś sama poukłada. Jesteś wspaniała, mądra kobieta znajdziecie rozwiązanie na wszystko!
@annkow111 ja mam stymulację pomimo tego, że mam swoją własną owulke..
Dzisiaj to jestem taka wspaniałą i mądra ze siedzę i rycze :D tzn teraz jest już lepiej ale była masakra bo jeszcze hormony do tego doszły. Jakoś damy rade. Pewnie mama mi wszystko wypierze. W weekend M przywiezie wszystko co potrzebne do szpitala i spakujemy już torbę. Ale wiecie o co chodzi...ja samodzielna kobieta uzależniona pod każdym względem od wszystkich dookoła i nawet sobie kuźwa prania sama zrobić nie mogę...

@kb.karola90 dobrze będzie dasz radę :) a poplalac też trzeba :) Antos już kawał chłopa :D ❤️

@Star ja się zastanawiałam nad stymulacja ale myślałam, że jak mam normalnie owulke to nie mogę. W takim razie chyba z tego korzystam, a jaki jest koszt zastrzyku i jak to wygląda?

@Star pytanie czy moja ginekolog będzie chciała w takiej sytuacji zrobić mi stymualcje. Chyba Pójdę do niej niedługo tak żeby zdążyć przed kolejną @. Ja miałam robiona stymulacje clo i zaczynałam w 3 dc. A jak wygląda to z zastrzykiem? Kiedy trzeba go zrobic?

Ja przyciskami gina , że chce o koniec. Bylammstymilowana clo jak pęcherzyk miał 20mm dostałam zastrzyk. I jakoś wyniosło mnie to mniej niż 100zp.bieezesz clo os 2 dnia cyklu lub piątego. Patrzysz na kurnik i jak pęcherzyk jest ok dostajesz z zastrzyk owulacja występuje do 36 godzin . Po clo i luteinie w końcu zaskoczyłam.nie nadlugoz ale zawsze to coś do przodu.

@justyndziuk piękny maluszek [emoji3590] Będzie dobrze!

@Oczekujaca123 dziewczyny już wylały na Ciebie kubeł zimnej wody, nie panikuj, oglądaj durne seriale i staraj się zająć głowę czymś innym [emoji4] Mi na anemię w drugiej ciąży pomogło popojanie tabletek sokiem pomarańczowym (tak jak wcześniej ktoś pisał wit. C pomaga w przyswojeniu żelaza) i dużo buraków, soki, do obiadu buraczki itp.

@kb.karola90 jeszcze troszkę męczenia i będziecie we 3 [emoji3590] Antoś duży chłopak już, jesteś już w bezpiecznym tygodniu, trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110]

Ostatnio mało się odzywam, ale podczytuję ciągle [emoji4]

reklama
Dziewczynki dziękuję Wam bardzo za wsparcie :) dla Antosia zrobię wszystko. Już mi lepiej na sercu, jakoś ssie to wszystko ogarnie, najważniejszy jest Antek. Całe to ryczenie spowodowało tylko ból głowy i to taki ze właśnie wzięłam apap.

Do góry