reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Melduje się po wizycie. Szyjka 1cm wiec tragedii nie ma. Antoś waży 2140g. Ogólnie wszystko dobrze :)
Ale lekarz odradził mi powrót do domu bo za daleko do dobrego szpitala. Także ryczałam jak bobr. Wiem ze to mało ważne ale już się nastawiłam itd a tu dupa, nie wiem jak my to wszystko ogarniemy...:(

reklama
@justyndziuk uffff piękny widok ...
Ja już co do testów dawno się poddałam czekanie na to kiedy mogę zrobić Mnie dobija. Więc robię ile dusza zapragnie..

@kb.karola90 dacie rade że wszystkim . Najważniejsze, że wszystko jest dobrze reszta się jakoś sama poukłada. Jesteś wspaniała, mądra kobieta znajdziecie rozwiązanie na wszystko!
@annkow111 ja mam stymulację pomimo tego, że mam swoją własną owulke..

Melduje się po wizycie. Szyjka 1cm wiec tragedii nie ma. Antoś waży 2140g. Ogólnie wszystko dobrze :)
Ale lekarz odradził mi powrót do domu bo za daleko do dobrego szpitala. Także ryczałam jak bobr. Wiem ze to mało ważne ale już się nastawiłam itd a tu dupa, nie wiem jak my to wszystko ogarniemy...:(
Kochana dasz radę. ;* bardzo daleko masz rodziców od męża? Może poproś go by na kilka dni wpadł do Ciebie i powiedział trochę z Tobą u rodziców edzie Ci raźniej.
A na odległość jakoś dasz radę ten pokoik ogarnąć. ;*

Kochana dasz radę. ;* bardzo daleko masz rodziców od męża? Może poproś go by na kilka dni wpadł do Ciebie i powiedział trochę z Tobą u rodziców edzie Ci raźniej.
A na odległość jakoś dasz radę ten pokoik ogarnąć. ;*
Mamy w domu szczurki i nie możemy ich zostawić a tu jest pies, którego szczury się boją także M na dłużej nie przyjedzie, poza tym ktoś musi pracować :) no i mamy duży dom który też trzeba dopilnować M urządza teraz pokój Antka. Już mam nawet gdzieś ze balet koloru Nie wybiorę byleby był już gotowy :)
@kb.karola90 dacie rade że wszystkim . Najważniejsze, że wszystko jest dobrze reszta się jakoś sama poukłada. Jesteś wspaniała, mądra kobieta znajdziecie rozwiązanie na wszystko!
@annkow111 ja mam stymulację pomimo tego, że mam swoją własną owulke..
Dzisiaj to jestem taka wspaniałą i mądra ze siedzę i rycze :D tzn teraz jest już lepiej ale była masakra bo jeszcze hormony do tego doszły. Jakoś damy rade. Pewnie mama mi wszystko wypierze. W weekend M przywiezie wszystko co potrzebne do szpitala i spakujemy już torbę. Ale wiecie o co chodzi...ja samodzielna kobieta uzależniona pod każdym względem od wszystkich dookoła i nawet sobie kuźwa prania sama zrobić nie mogę...

@kb.karola90 dobrze będzie dasz radę :) a poplalac też trzeba :) Antos już kawał chłopa :D ❤️

@Star ja się zastanawiałam nad stymulacja ale myślałam, że jak mam normalnie owulke to nie mogę. W takim razie chyba z tego korzystam, a jaki jest koszt zastrzyku i jak to wygląda?

@Star pytanie czy moja ginekolog będzie chciała w takiej sytuacji zrobić mi stymualcje. Chyba Pójdę do niej niedługo tak żeby zdążyć przed kolejną @. Ja miałam robiona stymulacje clo i zaczynałam w 3 dc. A jak wygląda to z zastrzykiem? Kiedy trzeba go zrobic?

Ja przyciskami gina , że chce o koniec. Bylammstymilowana clo jak pęcherzyk miał 20mm dostałam zastrzyk. I jakoś wyniosło mnie to mniej niż 100zp.bieezesz clo os 2 dnia cyklu lub piątego. Patrzysz na kurnik i jak pęcherzyk jest ok dostajesz z zastrzyk owulacja występuje do 36 godzin . Po clo i luteinie w końcu zaskoczyłam.nie nadlugoz ale zawsze to coś do przodu.

@justyndziuk piękny maluszek [emoji3590] Będzie dobrze!

@Oczekujaca123 dziewczyny już wylały na Ciebie kubeł zimnej wody, nie panikuj, oglądaj durne seriale i staraj się zająć głowę czymś innym [emoji4] Mi na anemię w drugiej ciąży pomogło popojanie tabletek sokiem pomarańczowym (tak jak wcześniej ktoś pisał wit. C pomaga w przyswojeniu żelaza) i dużo buraków, soki, do obiadu buraczki itp.

@kb.karola90 jeszcze troszkę męczenia i będziecie we 3 [emoji3590] Antoś duży chłopak już, jesteś już w bezpiecznym tygodniu, trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110]

Ostatnio mało się odzywam, ale podczytuję ciągle [emoji4]

reklama
Dziewczynki dziękuję Wam bardzo za wsparcie :) dla Antosia zrobię wszystko. Już mi lepiej na sercu, jakoś ssie to wszystko ogarnie, najważniejszy jest Antek. Całe to ryczenie spowodowało tylko ból głowy i to taki ze właśnie wzięłam apap.

Do góry