reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mamy w domu szczurki i nie możemy ich zostawić a tu jest pies, którego szczury się boją także M na dłużej nie przyjedzie, poza tym ktoś musi pracować :) no i mamy duży dom który też trzeba dopilnować M urządza teraz pokój Antka. Już mam nawet gdzieś ze balet koloru Nie wybiorę byleby był już gotowy :)
Dzisiaj to jestem taka wspaniałą i mądra ze siedzę i rycze :D tzn teraz jest już lepiej ale była masakra bo jeszcze hormony do tego doszły. Jakoś damy rade. Pewnie mama mi wszystko wypierze. W weekend M przywiezie wszystko co potrzebne do szpitala i spakujemy już torbę. Ale wiecie o co chodzi...ja samodzielna kobieta uzależniona pod każdym względem od wszystkich dookoła i nawet sobie kuźwa prania sama zrobić nie mogę...

Kochana, po pierwsze gratuluję dużego przystojniaka już ;) wierzę że ta informacja że nie możesz wrócić do domu cię dobija, ale tak jak mówisz. Dla antosia zrobisz wszystko! :) jeśli dobrze liczę to u ciebie już 32+6 więc na prawdę jesteś już blisko spotkania z synkiem i dasz radę :)

Kochana, po pierwsze gratuluję dużego przystojniaka już ;) wierzę że ta informacja że nie możesz wrócić do domu cię dobija, ale tak jak mówisz. Dla antosia zrobisz wszystko! :) jeśli dobrze liczę to u ciebie już 32+6 więc na prawdę jesteś już blisko spotkania z synkiem i dasz radę :)
Dziękujemy za gratulacje :)
32+4 wg Usg, według OM 31+3. Teraz obliczamy dni do następnej wizyty czyli do 21.03. Damy rade. Już się wyryczałam :) ale już sobie co nieco w głowie ułożyłam. Jakoś to będzie :)

@Star ciekawe czy mój zgodzilby się na stumulacje ale rozwiąże to i dopytam bo skoro mam taki problem kiedy ta owulka to by mi troszkę pomogło :) tak rozmawiałyśmy o testach i kupiłam bardzo czuły i podpaski :D ciekawe czego użyje szybciej :D

@kb.karola90 już bliżej niż dalej :) w każdy piątek przypominam sobie, że już kolejny Tc Ci mija i trzymam kciuki :) ❤️

Dziękujemy za gratulacje :)
32+4 wg Usg, według OM 31+3. Teraz obliczamy dni do następnej wizyty czyli do 21.03. Damy rade. Już się wyryczałam :) ale już sobie co nieco w głowie ułożyłam. Jakoś to będzie :)

Aha, czyli dzień różnicy do mnie tylko nie w tą stronę :p miesiąc do wizyty a potem na porodówke przywitać antosia ;)

reklama
@Jivka a Ty który dzień cyklu masz? Bo my chyba mamy jakoś podobnie czyli jesteśmy chwila przed owulacja :):) Miałam tym razem nie odliczać ale chyba nie umiem

Do góry