reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 @roki_1991 Czyli to w jaki sposób się ja przyjmuje nie ma wpływu na ewentualne skutki uboczne, rzuciło mi się tu kiedys w oczy ze jest niedobra i później kogoś mdliło.. ale teraz to nie jestem pewna czy to o luteinę chodziło ...

Wiecie, złapałam się dziś na tym, ze ufam wam bardziej niż położnej:p bo zamiast jej zapytać, ja id razu pomyślałam ze muszę szybko do was napisać o_O

Bo ta podjęzykowa jest wstrętna w smaku :p mi po niej było niedobrze, ale wolałam to niż infekcje na dole. Więc dzielnie jadłam...

Co do pracy.. Ja mam umowę do końca marca, następna ba nieokreślony. Teraz myk. Co jeśli zajde przed końcem umowy?
Niby mam sie nie martwic o umowę Ale różnie bywa..

Nie ma obowiązku ci dać następnej umowy jako na czas nieokreślony. Może ci dać tylko do dnia porodu i tyle. Wszystko zależy jaki szef

Bo ta podjęzykowa jest wstrętna w smaku [emoji14] mi po niej było niedobrze, ale wolałam to niż infekcje na dole. Więc dzielnie jadłam...

Nie ma obowiązku ci dać następnej umowy jako na czas nieokreślony. Może ci dać tylko do dnia porodu i tyle. Wszystko zależy jaki szef
@Niepatrzwstecz a kiedy testujesz i kiedy mialaby byc ewentualna ciaza ?

No to dobrze jednak kojarzyłam ..;)

@Niepatrzwstecz Ja gdybym umowę miała do końca marca i nowa na czas nieokreślony od 1 kwietnia, to wstrzymalabym się chyba ze staraniami ten miesiąc... bo jak zajdziesz i powiedz o tym w pracy, to pewnie ci nie przedłuża umowy (zależy jaki pracodawca) ale ogólnie chyba im się to nie opłaci. A znowu z drugiej strony gdy ci przedłuża a ty zaraz pójdziesz na l4 bo jesteś w ciąży, to może mogą posadzić cię ze to ukryłas?
Ze znakiem zapytania, bo nie jestem pewna...

No to dobrze jednak kojarzyłam ..;)

@Niepatrzwstecz Ja gdybym umowę miała do końca marca i nowa na czas nieokreślony od 1 kwietnia, to wstrzymalabym się chyba ze staraniami ten miesiąc... bo jak zajdziesz i powiedz o tym w pracy, to pewnie ci nie przedłuża umowy (zależy jaki pracodawca) ale ogólnie chyba im się to nie opłaci. A znowu z drugiej strony gdy ci przedłuża a ty zaraz pójdziesz na l4 bo jesteś w ciąży, to może mogą posadzić cię ze to ukryłas?
Ze znakiem zapytania, bo nie jestem pewna...
Tak źle i tak niedobrze [emoji23]

Dla mnie pod język była by nie do przezycia, na szczęście nie mam infekcji bo prędzej doodbytniczo bym przyjela, a też nie przyjemnie.. @kb.karola90 to dla świętego spokoju kup wkładki żeby sprawdzały ;) po co katować się zawałem :)

reklama
Posadzić o ukrywanie ciąży nie mogą na pewno.
@Takaja123 , aż kupiłam sobie testy owulacyjne, a tak żeby się pobawic, a skoro były na promocji to czemu nie ;p

Do góry