Star
Fanka BB :)
Witaj, @hona. Ha, nie wiem czy chcecie być ze mną w jednym worku psycholola bo ja mam już wyższy poziom Łącznie z tym, że erka się dwa razy przejechałam , ponieważ ze stresu nie tylko staraniowo-poroniowego, dostałam napadau padaczki której nie mam. Ehhh, a tak to dziękuję, że mnie przygarnescie ja głównie potrzebuje się wyżalić. Trochę mnie załamały ostatnie trzy cykle w których dwa byłam cb. Nie przywiązuje do tego, aż takiej strasznej wagi, ale jednak.. ciężko to ująć. Wiedze odnośnie leków badań i wszystkich tych medycznych spraw jakaś tam mam, ale pogadać nie ma z kim kto by mnie rozumiał.
Ps. Teraz jak czytam to widzę sporo błędów, na razie ich nie zmieniam. Wynikają one z przekształcenia przez słownik i nie zawsze je eylapie. Jeśli będą one wam przeszkadzać dajcie znac, będę wtedy edytować i zmieniać
Ps. Teraz jak czytam to widzę sporo błędów, na razie ich nie zmieniam. Wynikają one z przekształcenia przez słownik i nie zawsze je eylapie. Jeśli będą one wam przeszkadzać dajcie znac, będę wtedy edytować i zmieniać
Ostatnia edycja: