reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Obiecałam sobie ze juz nigdy więcej nie zrobię wcześniej jak po tygodniu spóźnienia i znowu cos mnie podkusilo. Miałam tyle objawów (przede wszystkim od kilku dni temp powyżej 37 gdzie zawsze mam idealne 36,6 ) ze myślałam ze naprawdę w końcu sie udało. Teraz juz sie nie nakrecam tylko czekam na okres. Zaczynamy z mężem dzisiaj budowę domu i w ogóle mnie to nie cieszy... Żartuje mu żeby od razu go sprzedaż bo tylko ganiac we dwójkę się po nim będziemy ;)

reklama
Ale to chyba za wcześnie na test, i tak by było biało. Tymbardziej nie na czczo. Idź zrób bete. Ja tak nie mogłam wytrzymać i zrobiłam 3 testy zanim wyszła mi blada kreska, parę dni po terminie miesiączki. Tak blada jakbym ja widziała oczami wyobraźni;)
A bety po ostatniej ciąży biochemicznej wolę nie robic bo to nie na moje nerwy ;)

Witam
Sorki że pytam ciągle o jedno ,ale odkąd dostałam tego @ pierwszego męczy mnie ta biegunka i czuje na dole brzucha jakby mi tam bulgotało,czy to może jeszcze być przez obkurczającą się macicę? Czy to też może powodować biegunkę?
Wizytą u giną mam dopiero za tydzień i nie wiem czy się szybciej prywatnie nie zapisać.

Dziś sprawdzałam homocysteine... W ciągu 3 miesięcy brania metyli z 13.5 spadła na 8.96. Wiecie chyba spodziewalam sie ze bardziej spadnie [emoji6] No ale i tak jest dużo lepiej. Za jakieś dwa miesiace sprawdzę znowu jak wygląda.

Dziś sprawdzałam homocysteine... W ciągu 3 miesięcy brania metyli z 13.5 spadła na 8.96. Wiecie chyba spodziewalam sie ze bardziej spadnie [emoji6] No ale i tak jest dużo lepiej. Za jakieś dwa miesiace sprawdzę znowu jak wygląda.
Powiem Ci że mało ci spadło. Co bierzesz?

reklama
Dołóż sobie b2, cynk, selen i magnez. Plus dodatkowo polecam zakwas z buraków.
Kochana myslalam ze pytasz o metyle. Biore też
b2
Magnez
Selen
Acard
Cholina + inozytol
D3
Omega 3
Kelp
Wszystko osobno, nie wiem czy nie przesadzam. Lykam 11 tabletek dziennie.
Aaaa troche się boję tych buraków bo to chyba podwyższa zelazo? Ja mam w nadmiarze :-( ale wsumie dziś też dalam do sprawdzenia tylko nie mam jeszcze wyniku.
Znam sytuacje że homocyst. Spadła A później znowu rosła mimo brania metyli. Dawno nie sprawdzałam w jaki sposob spada więc teraz nie wiem, pojde chyba za Max miesiac sprawdzic znowu.

Do góry