reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie miłe słowa [emoji4] bardzo się boję i absolutnie na nic nie chcę się nastawiać.

Owulacji na pewno nie było w 14dc ani zaraz po i tak na dobrą sprawę nie wiem kiedy była, byłam pewna, że to cykl bez. Nie wiem na kiedy umówić się do lekarza, żeby już coś było widać [emoji53]

@hona zawsze miałam 32-35 dni w cyklu, ale po poronieniu chyba wszystko się poprzestawiało. Nie wiem jakim cudem w ogóle trafiliśmy w owu, kochaliśmy się raptem 3-4 razy w styczniu, bo non stop byłam chora.

@witch84 dziękuję Ci bardzo za podpowiedź sprawdzę ten hotel :)

@roki_1991 jakoś zawsze coś sobie zakoduje i pamiętam. Czasami mój mąż to w szoku jest, że ja tak wszystko ze szczegółami pamiętam

Byłam w piątek na wizycie i lekarz powiedział, że owulacja za ok 10 dni ale szczerze coś po południu chyba się ruszyło bo ból jajników aż w pół mnie zginalo z bólu. Możliwe, że jednak ta owulacja może być szybciej? Najbardziej boję się, że brałam ten olej z wiesiołka jeszcze dziś rano czy to nie zepsuje cyklu i nie zaszkodzi?

@Oczekujaca123 zawsze pozostają spacerki po domu i na balkon :) bądź dobrej myśli :) jeszcze profesor podpowie co i jak wiec będziesz wiedziała na czym stoisz :) tule Cię ❤️

@roki_1991 jakoś zawsze coś sobie zakoduje i pamiętam. Czasami mój mąż to w szoku jest, że ja tak wszystko ze szczegółami pamiętam

Byłam w piątek na wizycie i lekarz powiedział, że owulacja za ok 10 dni ale szczerze coś po południu chyba się ruszyło bo ból jajników aż w pół mnie zginalo z bólu. Możliwe, że jednak ta owulacja może być szybciej? Najbardziej boję się, że brałam ten olej z wiesiołka jeszcze dziś rano czy to nie zepsuje cyklu i nie zaszkodzi?

@Oczekujaca123 zawsze pozostają spacerki po domu i na balkon :) bądź dobrej myśli :) jeszcze profesor podpowie co i jak wiec będziesz wiedziała na czym stoisz :) tule Cię ❤️
Owulacja może byc zawsze :D ja.miałam prawdopodobnie w ostatnim dniu @ czyli jakis 5dc.

@kb.karola90 na usg pęcherzyki jeszcze były małe i tylko jeden dominujący i lekarz dawał mu ok 10 dni. Dlatego już zglupialam liczę, że ten cykl będzie u nas będzie bardziej intensywny ale wyjdzie w praniu :) na razie jestem pozytywnie nastawiona

@Oczekujaca123 zawsze pozostają spacerki po domu i na balkon :) bądź dobrej myśli :) jeszcze profesor podpowie co i jak wiec będziesz wiedziała na czym stoisz :) tule Cię [emoji3590]
Nie mam balkonu - moge wyjsc na klatke lub skoczyx z okna :D

@Oczekujaca123 zobaczysz co powie profesor. Ale tak na logikę powinnaś móc iść na spacerek :) nie mówię długi, energiczny, szybki. Nie. Spokojny krótki, nóżka za nóżka :) tak samo po schodach. Przecież nikt cię nie goni ;)
Ja tak wczoraj wracałam z labu. Auto miałam daleko i do tego mega pod górkę. Szłam jak emerytka :p ale po co się spieszyć jak auto nie odjedzie. A jak szłam szybciej to bolał brzuch. Więc powolutku i też dotarłam ;)

@Takaja123 zazdroszczę pamięci bo ja to teraz kalafior zamiast mózgu :p
Co do owu to dziwi mnie jak lekarz może być w stanie powiedzieć że za 10 dni owu... Nigdy nie robiłam monitu ale myślałam że aż tak nie da się powiedzieć

@roki_1991 wiesz konkretnie nie określił, że dokładnie za 10dni tylko ok 10. A też ciężko stwierdzić po jednym usg. Jeśli teraz nie zaskoczy nic to lekarz zaproponował mi monitoring cyklu od marca i usg co kilka dni :)

@Oczekujaca123 jest też opcja chodzić od okna do okna

Ostatnia edycja:
reklama
@roki_1991 wiesz konkretnie nie określił, że dokładnie za 10dni tylko ok 10. A też ciężko stwierdzić po jednym usg. Jeśli teraz nie zaskoczy nic to lekarz zaproponował mi monitoring cyklu od marca i usg co kilka dni :)

@Oczekujaca123 jest też opcja chodzić od okna do okna
@Takaja123 I po tygodniu wyladuje w psychiatryku :D

@roki1991 no zobaczę jaj sie miewa szyjka poslucham profesora no i mojej gin i Zobaczymy :)

Do góry