@Takaja123 A w jakiej cenie hotel Cię interesuje?
reklama
roki_1991
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 kochana cały czas kciuki zacisniete i pamiętam o Was wszystko będzie dobrze, zobaczysz
@Madzix88 jeju kochana gratuluję z całego serca miło widzieć pozytywny test
@roki_1991 pamiętam, że byłaś we Wrocku z mężem czy możesz polecić jakiś hotel?
Nie nocowalismy w hotelu tylko w jakiejś bazie noclegowej, także nie pomogę niestety. Ale gratulacje za pamięć
@Takaja123 Jeśli chcesz tanio - to ostatnio nocowałam tam w hotelu campanile (są tam dwa, wybrałam tańszy). Dość blisko do centrum i do SkyTower. Płaciłam bodajże 120zł za dobę za 2 osoby. Śniadań tam nie polecam, już lepiej zjeść coś na mieście (kosztowały ok 40zł/osobę i nie były rewelacyjne)
edit. Z tego co pamiętam to tylko parking jest tam dodatkowo płatny, o czym nie informują. Ale nie było problemu jak kolejnego dnia samochód postał jeszcze po wymeldowaniu. Na jedną/dwie noce jest ok. Na dłużej szukałabym czegoś wygodniejszego ;-)
edit. Z tego co pamiętam to tylko parking jest tam dodatkowo płatny, o czym nie informują. Ale nie było problemu jak kolejnego dnia samochód postał jeszcze po wymeldowaniu. Na jedną/dwie noce jest ok. Na dłużej szukałabym czegoś wygodniejszego ;-)
Ostatnia edycja:
@Madzix88 gratulacje,dawno nie miałyśmy tu pozytywnego testu.Teraz tylko spokój. Wybierasz się na betę? Jak długie masz cykle?
U mnie chyba znowu lipa, dziś 18dc, przy podcieraniu zauważyłam różowy czy raczej czerwony śluz. Zamoerzałam zatestować w niedzielę ale to chyba bez sensu. Kurczę nie wiem, czy ten castagnus coś mi nie bruździ. Nie wiem, czy nie miałam podobnych jazd poprzednim razem. Jakie macie doświadczenia z castagnusem?
U mnie chyba znowu lipa, dziś 18dc, przy podcieraniu zauważyłam różowy czy raczej czerwony śluz. Zamoerzałam zatestować w niedzielę ale to chyba bez sensu. Kurczę nie wiem, czy ten castagnus coś mi nie bruździ. Nie wiem, czy nie miałam podobnych jazd poprzednim razem. Jakie macie doświadczenia z castagnusem?
Dzoana88
Mi ładnie i szybko wyregulowal cykl takze ja polecam [emoji6]@Madzix88 gratulacje,dawno nie miałyśmy tu pozytywnego testu.Teraz tylko spokój. Wybierasz się na betę? Jak długie masz cykle?
Oczekujaca123
@nafoczka powiedz... napisz... ja jak cos przeanalizuje to soe na to przygotowuje i latwiej to ogarniam [emoji14] ciezki czlowiek jestem... ja pewnie bede rodzic jak wroce tylko so domu a potem.po kazdej wizycie u gin i dluzszej przerwie... takze no.. ja korzystam z pomocy psychologa. Wczesniej w gabinecie, teraz smsowo juz charytatywnie ;p chyba sie zzzylysmy ale mysle se jak wroce do domu to bd miala konsultacje telefoniczne albo podpytam czy moglaby do.mnie wpadać.
Dzis na wizycie wieczornej od innej lekarki dowiedzialam sie ze szew mam po to zeby normalnie funkcjonowax a nie lezec caly czas bo sobie zaszkodze !... a zamierzalam nie ruszac sie do 30tc [emoji14]
Dziekuje wszystkim za kciuki ;* kochane jestescie ;*
Dzis na wizycie wieczornej od innej lekarki dowiedzialam sie ze szew mam po to zeby normalnie funkcjonowax a nie lezec caly czas bo sobie zaszkodze !... a zamierzalam nie ruszac sie do 30tc [emoji14]
Dziekuje wszystkim za kciuki ;* kochane jestescie ;*
roki_1991
@Oczekujaca123 dobrze ci ta lekarka powiedziała
Oczekujaca123
Ale to ze niby jak teraz zyc ?! [emoji14] juz sama nie wiem..kazdy mowi co innego....@Oczekujaca123 dobrze ci ta lekarka powiedziała
reklama
roki_1991
@Oczekujaca123 oszczędnie ale nie plackiem cały czas przy lezeniu macica robi się leniwa i potem nawet wstawanie na siku czy pod prysznic będzie sprawiało ból brzucha...