roki_1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W szpitalu dziewczynom polozne robia w ramie. A ze ja chce sama to robię sobie w brzuchPowiedzcie mi kochane te zastrzyki to można robić w ramię albo zewnętrzną stronę uda tak? Brzuch już mam dość napięty i robią mi się siniaki, myślę o zmianie miejsca wkłucia.
Piękne imię jakoś ten czas zaczął lecieć...juz tak cholernie nie mogę się doczekać kiedy przytulę mojego Synka. Oczywiście Cię żeby było to nie wcześniej niż pod koniec marca zaczynam się bać ze oszaleje ze szczęście jak Go zobaczę. Hahaha@kb.karola90 gratuluję osiągnięcia 30tc, teraz już będzie z górki i niedługo przywitasz swoje maleństwo.
Imię mamy wybrane odkąd wiemy że chłopczyk Maksymilian [emoji4]
Napewno tak będzie [emoji4] zobaczycie że wszystkie doczekamy terminuPiękne imię jakoś ten czas zaczął lecieć...juz tak cholernie nie mogę się doczekać kiedy przytulę mojego Synka. Oczywiście Cię żeby było to nie wcześniej niż pod koniec marca zaczynam się bać ze oszaleje ze szczęście jak Go zobaczę. Hahaha
Pewnie ze takNapewno tak będzie [emoji4] zobaczycie że wszystkie doczekamy terminu