reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny
Jestem już w domu. Więc tak w ciąży nie jestem na USG endometrium już płaskie tak więc czekam tylko na @. Wszystkie pęcherzyki ładnie pękły nie trafiliśmy.
Gin powiedział teraz że zapominamy o sobie na czas kiedy będę wiedziała kiedy mój M wraca.
Dobra wiadomość taka że będzie częściej w domu Bo będzie pracował 15 dni i kilka dni wolnego a że loty że szwecji do Polski są tanie więc będzie w domu.
Obecnie czekam na @ nie biorę nic na wywołanie. Ednometrium juz soe zmarszczylo wiec niedlugo powinna przyjsc @. Spróbujemy z M teraz naturalnie tak jak on będzie zjeżdżał. Czyli luty i marzec. Trzymajcie mocno kciuki. Udzielać mam się zamiar dalej

reklama
Witajcie dziewczyny
Jestem już w domu. Więc tak w ciąży nie jestem na USG endometrium już płaskie tak więc czekam tylko na @. Wszystkie pęcherzyki ładnie pękły nie trafiliśmy.
Gin powiedział teraz że zapominamy o sobie na czas kiedy będę wiedziała kiedy mój M wraca.
Dobra wiadomość taka że będzie częściej w domu Bo będzie pracował 15 dni i kilka dni wolnego a że loty że szwecji do Polski są tanie więc będzie w domu.
Obecnie czekam na @ nie biorę nic na wywołanie. Ednometrium juz soe zmarszczylo wiec niedlugo powinna przyjsc @. Spróbujemy z M teraz naturalnie tak jak on będzie zjeżdżał. Czyli luty i marzec. Trzymajcie mocno kciuki. Udzielać mam się zamiar dalej
W sumie dobra wiadomość.

Witajcie dziewczyny
Wielka szkoda, ze to jednak nie ciąża. Jednak to ze wszystko jest w porządku jest bardzo pocieszajace. Dobrze ze mąż będzie częściej wracał, myślę że z Twoim podejściem szybko zaciazysz mimo ze męża nie będzie cały czas w domu :)

A ja mam znowu te ciężkie dni po owulacji w których czuje ze znowu sie nie udało i chce mi się tylko płakać...i tak do okresu

A ja mam znowu te ciężkie dni po owulacji w których czuje ze znowu sie nie udało i chce mi się tylko płakać...i tak do okresu
Będzie dobrze musisz wyluzować albo odpuścić. Zająć głowę czymś innym. Ja już teraz odpuściłam na ten moment.

Dobra wiadomość dzisiaj @ przyszła zaczynna się bo plamienia brązowe pojawiły się.

Ostatnia edycja:
Musisz się tym zajac i nie myśleć. Albo jakaś siłownia czy fitness(2-3 razy w tygodniu), albo pomyśleć o zdrowym odżywianiu(przygotowanie posiłków to też chwila). Ułóż sobie napięty plan dnia :) to najlepiej zdaje egzamin. Ja zaszlam w momencie kiedy nie miałam nawet czasu myśleć o ciąży, po prostu kochalismy się co 2 dzień z przyjemności a nie obowiązku i dopiero wtedy wyszło.

reklama
Do góry