G
gosc19
Gość
a moze ktoś wie ile czasu trzeba brać ovarin żeby organizm sie unormował?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że 3 miesiące najmniej kochana.a moze ktoś wie ile czasu trzeba brać ovarin żeby organizm sie unormował?
Myślę, że 3 miesiące najmniej kochana.
Ja teraz wprowadziłam trochę ruchu i wieczorem robię sobie partię ćwiczeń przy muzyce.
Ja mam siedzącą pracę, więc postanowiłam, że się poruszam :-)ja ruch mam w pracy
no biore juz drugie opakowanie. 45 dc a @ ni widu ni słychu...
Ja mam siedzącą pracę, więc postanowiłam, że się poruszam :-)
Mój cykl trwał teraz 47 dni i @ musiałam wywołać.
Test robiłaś?
Biorę leki na unormowanie. Lekarka pomaga.@Niepatrzwstecz @Dagmarka1991 powiem wam że takie długie cykle miałam zanim zaczęłam się starać potem lekarz pomógł i @ przychodziła w terminie. Rozumiem przez co przechodzicie bo z jeden dostępny dobrze by było aby ta @ wkoncu normalnie zaczęłam funkcjonować.
Znowu teraz jest w moim przypadku @ sie pojawia tylko pierwszą była wywołana.
@Paula919191 bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Ja straciłam maleństwo w 10 tygodniu. Jeśli jesteś po zabiegu to tutaj mówi się ok 2 lub 3 cykli.
Za to mi trafiło że bez zabiegu. Więc przy pierwszej @ mogłam zacząć starania. Trzymaj się pisz tutaj do nas.
@Domi89 A jaki masz czynnik RH? Jeśli masz dodatni, to nie ma co się przejmować ;-) Ja również nie słyszałam, że trzeba mieć 2 wyniki.
@Niepatrzwstecz kochana ja mam dzisiaj 35dc i też @ nie widać. Dwie ostatnie już przychodziły w terminie, a tu taki psikus
@Paula919191 ze staraniami to każdy ma inny organizm to najlepiej pojsc do ginekologa zrobić usg żeby zobaczył czy wszystko zagoilo sie i wtedy da zielone światło