reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 nie nastawiam się na ciąże ale kto wie :) na razie czekam cierpliwie na @. Zastanawiam się nad luteina bo mam dostałam na wypadek potrzeby wywoływania pierwszej @. Poczekam jeszcze dwa dni i zobaczę

@roki_1991 nie nastawiam się na ciąże ale kto wie :) na razie czekam cierpliwie na @. Zastanawiam się nad luteina bo mam dostałam na wypadek potrzeby wywoływania pierwszej @. Poczekam jeszcze dwa dni i zobaczę
Poczekaj bo nawet jeśli weźmiesz luteine to nic się nie będzie działo. Bo przy niej @ sie zjawi nawet jak będziesz brała a jak nie to może rzeczywiście się udało

Jak tam Twoje cykle?
@Dagmarka1991 pytasz jak tam moje cykle?
Ja dostałam @ dokładnie 29 dni po zabiegu, 13 dc (środa) byłam na kontroli i lekarz widział pęcherzyk 19mm w lewym jajniku. W czwartek zdecydowaliśmy się na przytulanki;) a teraz @ powinnam dostać 6 lutego... pewnie dostanę, bo wątpię ze udało by się od razu i to podczas jednego zbliżenia..:sorry2: od zawsze moje cykle są 27-28 dniowe i mam nadzieje, ze tak zostanie. Widziałam, ze pisałaś ze u ciebie się popsuło po 3 cyklach :oops::o

Grupa krwi sie nie zmienia wiec nie trzeba powtarzac. Na nfz moze zlecic gin. Zazwyczaj na poczatku ciazy. Jak masz grupe ujemna to przeciwciala musisz tez zrobic i to sie robi wg mojej gin minimum 3 razy tj po 1 raz na trymestr. Ale ona mi bada co 2 miesiace
Ja mam grupę krwi brh- badali mi w szpitalu i podali mi immunoglobuline anty-D. Myślisz że w ciąży wtedy też będę musiala sprawdzać te przeciwciala?

reklama
Do góry