reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 nie nastawiam się na ciąże ale kto wie :) na razie czekam cierpliwie na @. Zastanawiam się nad luteina bo mam dostałam na wypadek potrzeby wywoływania pierwszej @. Poczekam jeszcze dwa dni i zobaczę

@roki_1991 nie nastawiam się na ciąże ale kto wie :) na razie czekam cierpliwie na @. Zastanawiam się nad luteina bo mam dostałam na wypadek potrzeby wywoływania pierwszej @. Poczekam jeszcze dwa dni i zobaczę
Poczekaj bo nawet jeśli weźmiesz luteine to nic się nie będzie działo. Bo przy niej @ sie zjawi nawet jak będziesz brała a jak nie to może rzeczywiście się udało

Jak tam Twoje cykle?
@Dagmarka1991 pytasz jak tam moje cykle?
Ja dostałam @ dokładnie 29 dni po zabiegu, 13 dc (środa) byłam na kontroli i lekarz widział pęcherzyk 19mm w lewym jajniku. W czwartek zdecydowaliśmy się na przytulanki;) a teraz @ powinnam dostać 6 lutego... pewnie dostanę, bo wątpię ze udało by się od razu i to podczas jednego zbliżenia..:sorry2: od zawsze moje cykle są 27-28 dniowe i mam nadzieje, ze tak zostanie. Widziałam, ze pisałaś ze u ciebie się popsuło po 3 cyklach :oops::o

Grupa krwi sie nie zmienia wiec nie trzeba powtarzac. Na nfz moze zlecic gin. Zazwyczaj na poczatku ciazy. Jak masz grupe ujemna to przeciwciala musisz tez zrobic i to sie robi wg mojej gin minimum 3 razy tj po 1 raz na trymestr. Ale ona mi bada co 2 miesiace
Ja mam grupę krwi brh- badali mi w szpitalu i podali mi immunoglobuline anty-D. Myślisz że w ciąży wtedy też będę musiala sprawdzać te przeciwciala?

reklama
Do góry