Jivka
Moderator
@Takaja123 jak się zdecydujesz zatestować to szybciutko nam pisz [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli są to pojedyncze kolonie to normalne bo to jest cały czas w organizmie. Też miałam to robione. Gin powiedział że to normalne i każdy organizm ma je w sobie inaczej bez nich by nie funkcjonował. Musi byc jakaś równowaga.Dziewczyny. Robiłam wymaz i wykryto dna candida albicans. Niedawno się przeleczyłam na candida krusei z mężem. Nie mam żadnych objawów ani swędzeń. Nie wiem, co robić. Mam jeszcze w domu trochę nystatyny i clotrimazolu. Ale czytałam, że to stacjonuje praktycznie stale w organizmie i w małych ilościach nie jest groźne. Może pobiorę tą nystatynę, a co ma się zmarnować i zrobię po nystatynie z powrotem badanie? Jak myślicie?
Jeśli są to pojedyncze kolonie to normalne bo to jest cały czas w organizmie. Też miałam to robione. Gin powiedział że to normalne i każdy organizm ma je w sobie inaczej bez nich by nie funkcjonował. Musi byc jakaś równowaga.
Jeszcze brak trochę wymazu na taki pasek i on chyba kolor jakiś pokazuje i powiedział że wszystko jest w porzadku.
Dokładnie tak, jak mówisz. Uspokoiłam się.Jeśli są to pojedyncze kolonie to normalne bo to jest cały czas w organizmie. Też miałam to robione. Gin powiedział że to normalne i każdy organizm ma je w sobie inaczej bez nich by nie funkcjonował. Musi byc jakaś równowaga.
Jeszcze brak trochę wymazu na taki pasek i on chyba kolor jakiś pokazuje i powiedział że wszystko jest w porzadku.
Czekamy i trzymamy kciukasy [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173][emoji173] A ile masz tych testów bo jak wiecej niz jeden to trachnij jeden dziś i tyle [emoji16][emoji16]@Dzoana88 @Jivka @gigi_ @kb.karola90 test kupiony poczekam do wieczora albo do rana z tym dziewczyny bo robię sobie nadzieję
@roki_1991 co tam u Ciebie? Dawno Cię tu widziałam
Mi sierpniu wyszły dwie krechy z wieczornego sikania w pierwszy dzień spodziewanej @, ale nie namawiam tylko ja taka w gorącej wodzie kąpana heheTeż myślę że lepiej z porannego sikania, ale pytanie czy wytrzyma [emoji16]
@Dzoana88 to trzymam kciuki żeby te przeczucia były prawdą [emoji4]
@Dzoana88 @Jivka @gigi_ @kb.karola90 test kupiony poczekam do wieczora albo do rana z tym dziewczyny bo robię sobie nadzieję
@roki_1991 co tam u Ciebie? Dawno Cię tu widziałam
Dziewczyny. Robiłam wymaz i wykryto dna candida albicans. Niedawno się przeleczyłam na candida krusei z mężem. Nie mam żadnych objawów ani swędzeń. Nie wiem, co robić. Mam jeszcze w domu trochę nystatyny i clotrimazolu. Ale czytałam, że to stacjonuje praktycznie stale w organizmie i w małych ilościach nie jest groźne. Może pobiorę tą nystatynę, a co ma się zmarnować i zrobię po nystatynie z powrotem badanie? Jak myślicie?