@Jivka z tego co się orientuje, to ma poprawić kondycję naszego śluzu
Dziewczynki, mam zagwostke na dziś wróciłam teraz z wizyty u mojego gina. Zrobił mi usg i powiedział ze endo bardzo ładne, śladu po ciąży nie ma żadnego( przynajmniej fizycznie) dziś pęcherzyk mam 19mm, powiedział ze powinien jutro lub pojutrze pęknąć (mam przyjść za tydzień sprawdzić czy pękną) i co najważniejsze powiedział ze możemy dziś lub jutro zadziałać !
Jestem w szoku bo jeszcze ostatnio mówił mi żebym ten miesiąc zaczekala i nawet dziś przed badaniem liczył miesiące na palcach i mówił coś o marcu, a tu w trakcie badania powiedział, ze widzi piękny pęcherzyk i ze możemy!
Ale gdzieś z tylu głowy pojawił się strach. Tak bardzo chciałam zacząć szybko się starać, ale póki lekarz był nie pewny, to jakoś o tym nie myślałam. Ale jak przyszło co do czego, ze jest to zielone światło na JUŻ, to trochę mnie strach obleciał
Ale w sumie i tak nie wydaje mi się, żeby się od razu udało, wiec może wyluzować i po prostu się poprzytulać z M? Tak łatwo byłoby pewnie doradzić którejś z was, a jak chodzi o nas samych, to głowa szaleje
Aha, jeszcze jedno. Dał mi to skierowanie na przeciwciała kardiolipinowe. Z tego co sie ostatnio umawialiśmy, to miałam zrobić je na początku lutego (żeby ten czas od poprzedniego badania, trochę wydłużyć), a dziś z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy mam je zrobić już czy czekać do tego lutego. Ale on jakoś za specjalnie poważnie do tego dziś nie podszedł, znów spojrzał w te poprzednie wyniki i powiedział, ze skoro wszystko inne mam w normie a tylko to igm kardiolipinowe troszeczkę ponad normę, to wynik jest wątpliwy i mam się tym nie zadręczać...