Dzoana88
Fanka BB :)
Jestem Twojego zdania [emoji16][emoji16]To bardzo dobre objawy [emoji16] Trzymam mocno kciuki i pokaż nam te dwie kreski [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem Twojego zdania [emoji16][emoji16]To bardzo dobre objawy [emoji16] Trzymam mocno kciuki i pokaż nam te dwie kreski [emoji8]
Potrzebna jest nam jakaś do zarażania dwoma kreskami [emoji4]Jestem Twojego zdania [emoji16][emoji16]
Tak samo wydaje mi się że coś chyba ruszy u Ciebie teraz. Trzymam mocno kciuki aby się udało@gigi_ @Dzoana88 dziewczynki bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie dziś powinnam dostać @ ale jak na razie nie mam. Może dziś kupię testy i zatestuje wieczorem lub jutro rano ja w sobotę miałam okropny ból brzucha jak na @ i dużo śluzu jakby dni płodne (?) sama nie wiem bo nie ogarniam teraz kiedy owulacja zaraz po @ był ból jajników i śluz później 9styczen śluz i w sobotę ból brzucha jak na okres i śluz nie robię sobie nadziei
Idz idz po te testy bo żeśmy bardzo ciekawe i czekamy na same dobre wieści [emoji4][emoji4]@gigi_ @Dzoana88 dziewczynki bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie dziś powinnam dostać @ ale jak na razie nie mam. Może dziś kupię testy i zatestuje wieczorem lub jutro rano ja w sobotę miałam okropny ból brzucha jak na @ i dużo śluzu jakby dni płodne (?) sama nie wiem bo nie ogarniam teraz kiedy owulacja zaraz po @ był ból jajników i śluz później 9styczen śluz i w sobotę ból brzucha jak na okres i śluz nie robię sobie nadziei