reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 Ja na raciborskiej ronilam i miałam zabieg także zle ten szpital mi się kojarzy, ale to oczywiście nie ma z tym żadnego związku ... ale za ciebie oczywiście trzymam kciuki, żeby ta bakteria sobie poszła w cholerę!☺️
@gosia100 Życzę Ci, żeby było już serduszko i oczywiście spokojnej 40 tygodniowej ciąży ☺️

Ostatnia edycja:
reklama
@Oczekujaca123 Ja na raciborskiej ronilam i miałam zabieg także zle ten szpital mi się kojarzy, ale to oczywiście nie ma z tym żadnego związku ... ale za ciebie oczywiście trzymam kciuki, żeby ta bakteria sobie poszła w cholerę![emoji3526]
@gosia100 Życzę Ci, żeby było już serduszko i oczywiście spokojnej 40 tygodniowej ciąży [emoji3526]
@witch84 cos mi nie pasowalo i sprawdziłam i no wlasnie u mnie moze zadzialac tylkp z tym kwasem czyli ten amoksiklav i to bedzie musiala mi przepisac ale te polaczenie.powiedziala ze jeszcze do niedawna bylo bezpieczne a teraz nie jest choc i tak jest bardziej bezpieczne niz te pozostale antybiotyki... no niestety.. sama amolsycylina moglaby noe zadzialac ;(

@coco07 jestes z Katowic? :) ja na raciborskiej to tylko z labu korzystam nie pobierają mi tam tylko juz z wymazowka przychodze. Maja najlepsze ceny no i najszybciej.. no i przy szpitalu wiec pewniej..

@Lu_cy a czemu w sumie odradzasz diagnostyke pod wzgledem wymazow ? Osttanio pisalas ze sama tam mialas roboc jak dobrze.pamietam

@witch84 cos mi nie pasowalo i sprawdziłam i no wlasnie u mnie moze zadzialac tylkp z tym kwasem czyli ten amoksiklav i to bedzie musiala mi przepisac ale te polaczenie.powiedziala ze jeszcze do niedawna bylo bezpieczne a teraz nie jest choc i tak jest bardziej bezpieczne niz te pozostale antybiotyki... no niestety.. sama amolsycylina moglaby noe zadzialac ;(

@coco07 jestes z Katowic? :) ja na raciborskiej to tylko z labu korzystam nie pobierają mi tam tylko juz z wymazowka przychodze. Maja najlepsze ceny no i najszybciej.. no i przy szpitalu wiec pewniej..

@Lu_cy a czemu w sumie odradzasz diagnostyke pod wzgledem wymazow ? Osttanio pisalas ze sama tam mialas roboc jak dobrze.pamietam
Jeśli robisz coś od którego zależy być albo nie być to odradzam. Po prostu tam czasem do różnych rzeczy dochodzi, jest dużo badań, mało osób i czasu. Dużo znajomych się przejechalo na wynikach. Ale wymazy w pobliżu nie mam gdzie zrobić, wszystko opanowane przez diagnostyke niestety.

@Oczekujaca123 Nie z centrum Katowic, ale okolice ☺️
Wśród rodziny męża (wszyscy są z Katowic) ten szpital ma dobra opinie. Moja położna tez się mnie pytała, jak się tam mna zajęli bo kobiety jadą tam rodzice i sobie chwalą opiekę w tym szpitalu. Podobno ostatnio jakaś pacjentka od mojej położnej, rodziła na łubinowej i 2 dni jeść nic nie dostała:o a ja tak myślałam o tej porodówce, zeby tak jechać rodzić.. ale to osobny temat, na kilka herbat
W każdym razie życzę wyleczenia ;)

@Takaja123 czekamy na wieści, jak tam po testowaniu [emoji4] kojarze że to chyba dziś bo ja mialam tydzień po Tobie 30go [emoji16] ja mam nadzieję i nastawilam się dość pozytywnie.

@gigi_ @Dzoana88 dziewczynki bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie:) dziś powinnam dostać @ ale jak na razie nie mam. Może dziś kupię testy i zatestuje wieczorem lub jutro rano:) ja w sobotę miałam okropny ból brzucha jak na @ i dużo śluzu jakby dni płodne (?) sama nie wiem bo nie ogarniam teraz kiedy owulacja zaraz po @ był ból jajników i śluz później 9styczen śluz i w sobotę ból brzucha jak na okres i śluz :D nie robię sobie nadziei :)

@gigi_ @Dzoana88 dziewczynki bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie:) dziś powinnam dostać @ ale jak na razie nie mam. Może dziś kupię testy i zatestuje wieczorem lub jutro rano:) ja w sobotę miałam okropny ból brzucha jak na @ i dużo śluzu jakby dni płodne (?) sama nie wiem bo nie ogarniam teraz kiedy owulacja zaraz po @ był ból jajników i śluz później 9styczen śluz i w sobotę ból brzucha jak na okres i śluz :D nie robię sobie nadziei :)

Oj A ja właśnie na odwrót - robie sobie nadzieję jesli chodzi o twoje testowanie haha jak kolwiek dziwnie to brzmi [emoji16][emoji16]
Ja powinnam zrobić 30 go ale znając moja osobe to nie wytrzymam i zrobię 27 go hehe

reklama
To bardzo dobre objawy [emoji16] Trzymam mocno kciuki i pokaż nam te dwie kreski [emoji8]

Do góry