reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi tak samo się zdaje że owulacje miałam w piątek i pęcherzyki same pękły a zastrzyk wzięłam nie potrzebnie w sobotę.
My z remontem ruszam w wakacje. Górę będziemy robić i dom wkoncu ocieplimy.
My narazie działamy w środku tyle ile mozna a dopiero w lipcu podnoszenie i dach masakra

reklama
My narazie działamy w środku tyle ile mozna a dopiero w lipcu podnoszenie i dach masakra
To jest chyba najgorsze. Pamiętam dwa lata temu zmian dachu itp. Koszmar. A powiem najgorsze to chyba malowanie szpachlowanie i docieranie ścian jak się mieszka w domku. Tyle potem sprzątanie że lepiej nie mówić.

@Dzoana88 to masz zajęcie przy remoncie :) ja pamiętam jak my w tamtym roku też zima łazienkę robiliśmy wszędzie kurz i cały czas sprzątanie :) od wakacji pokój czeka do wykończenia przez tą sytuację nie mieliśmy głowy do tego jak na raxie jest pomalowane i chcemy go już urządzić i sypialnie odświeżyć :) to już niedługo będziesz testować czy czekasz do dnia @?:) ja za dwa dni spodziewam się @ ale jak na razie nic na to nie wskazuje :)

@gigi_ i Ty czekasz w kolejce do testowania trzymam kciuki :)

@Dzoana88 to masz zajęcie przy remoncie :) ja pamiętam jak my w tamtym roku też zima łazienkę robiliśmy wszędzie kurz i cały czas sprzątanie :) od wakacji pokój czeka do wykończenia przez tą sytuację nie mieliśmy głowy do tego jak na raxie jest pomalowane i chcemy go już urządzić i sypialnie odświeżyć :) to już niedługo będziesz testować czy czekasz do dnia @?:) ja za dwa dni spodziewam się @ ale jak na razie nic na to nie wskazuje :)

@gigi_ i Ty czekasz w kolejce do testowania trzymam kciuki :)

Kochana no to jest nadzieja skoro nic nie wskazuje na @ . [emoji4][emoji4]
pewnie chcialabym szybciej zrobić test chociaż pare dni ale może wytrzymam [emoji16] ja za 9 dni dopiero @ takze jeszcze sporo czasu. A Ty twardo wytrzymalas bez wcześniejszych testów? Brawo ty [emoji16] w cyklu w którym zaszlam myslalam ze normalnie dostanę @ bo wszystko na to wskazywało. Brzuch bolał w nocy rano się budzę mowie o napewno jest A tu nic... drugi dzień to samo.. pyklam tescik i były dwie krechy...

To jest chyba najgorsze. Pamiętam dwa lata temu zmian dachu itp. Koszmar. A powiem najgorsze to chyba malowanie szpachlowanie i docieranie ścian jak się mieszka w domku. Tyle potem sprzątanie że lepiej nie mówić.
Jestem przerażona ale jakoś trzeba to przeżyć. Do tego kwestie finansowe. No jakoś musimy sobie poradzić. Uffff

Jestem przerażona ale jakoś trzeba to przeżyć. Do tego kwestie finansowe. No jakoś musimy sobie poradzić. Uffff
My mamy cały dom ok. Jedynie ogrodzenie będzie robione no i ślub :) Zaczęliśmy się odzywać. A ja już Kamień Filozoficzny pochłonęłam. Teraz zabieram się za komnatę. I częściej będziemy jeździć na basen. Teraz wybieramy się na lodowisko. Trochę pojeździmy.

My mamy cały dom ok. Jedynie ogrodzenie będzie robione no i ślub :) Zaczęliśmy się odzywać. A ja już Kamień Filozoficzny pochłonęłam. Teraz zabieram się za komnatę. I częściej będziemy jeździć na basen. Teraz wybieramy się na lodowisko. Trochę pojeździmy.
Super pomysł miłego wieczoru [emoji4]

@Dzoana88 chyba die przechwalilam bo już piersi bolą i brzuch coś zaczyna :) uważam, że niepotrzebnie robić sobie nadzieję i testować przed @ czekam do dnia @ i wtedy jak nie będzie to pomyślę o testowaniu :) teraz tak jak mówię i nas pełen luz i spontan :)

reklama
@Dzoana88 chyba die przechwalilam bo już piersi bolą i brzuch coś zaczyna :) uważam, że niepotrzebnie robić sobie nadzieję i testować przed @ czekam do dnia @ i wtedy jak nie będzie to pomyślę o testowaniu :) teraz tak jak mówię i nas pełen luz i spontan :)
Ja tez staram się na luzie, ale wiesz taka czysta ciekawość mnie będzie za kilka dni zjadać [emoji16] narazie jeszcze o tym nie mysle hehe ale pewnie w weekend zacznę haha

Do góry