reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tez trzymam za was kciuki ☺️ Jeszcze dziś mężowi mówiłam po przytulankach, jakie to życie jest przewrotne. Nie tak dawno temu leżałam z nogami w gorze żeby nie uronić ani kropli tego cennego płynu, a teraz w dni płodne i przed zbliżająca się owulacja, kochamy się w prezerwatywie i wszystko idzie do kosza :hmm: ale już niedługo kochane dołączę do was ☺️ A może was już nie będzie, bo będziecie na wrzesniowkach;)

@Takaja123 testowanie przede mną ale dopiero na początku lutego. Grzecznie czekam na @ ale w tym miesiącu odpuściłam całkowicie. Owszem kiedy mamy ochotę to wiadomo ale też nie odmawiam sobie napicie się piwa mimo to że jestem po zastrzyku.
Jeśli ma przyjść @ to przyjdzie. A jeśli nie to wtedy będę się martwiła ha ha
@Dzoana88 owszem finanse ida w takie remonty. Dół wykonczylismy w tamtym roku. Oprócz korytarza bo tam schody będą szły więc szkoda robić i potem rozwalac wszystko.
@coco07 chyba raczej nie opuszczę tego wątku jakby pojawiły się 2 kreski. Mam tutaj dobra ekipę i najbardziej się zadomowilam na tym wątku. W innych jakoś nie mogę.
@roki_1991 też miałam termin na maj. Ale już się pogodziłam że strata i że nie będzie tak łatwo zajść do tego terminu.
@Dagmarka1991 Harrego szybko się czyta. Miałam zamiar zakupić książki ale jak i nowe i używane dużo wołają ludzie. Więc wolę wypożyczyć.

Wiem, wiem ze tu zostaniecie bo u każdej z nas, nawet jak się uda, to nadal będzie to „ciąża po poronieniu”:huh: zle się wyraziłam, raczej miałam na myśli, ze nie będzie was wśród staraczek i ze już będziecie mogły przejść na „wyższy level- wrzesniowki”
Mi kalendarzyk pokazuje jutro owulacje, już mnie trochę ćmi jajnik, a jutro mam wizytę u gina i mam nadzieje, ze powie ze jest (lub niedawno była) owulacja narazie tyle sobie życzę w tym miesiącu ...
A za was nadal trzymam mocno kciuki ✊ miłego dnia ☺️

Nie dziękuję aby nie zapeszyć.
Macie dobrze bo u was owulacja normalnie występuje u mnie bardzo nie chce. Teraz jeszcze doszedł problem z tym śluzem. Jestem ciekawa czy bez niego da się zajść czy czekają mnie badania.

Nie dziękuję aby nie zapeszyć.
Macie dobrze bo u was owulacja normalnie występuje u mnie bardzo nie chce. Teraz jeszcze doszedł problem z tym śluzem. Jestem ciekawa czy bez niego da się zajść czy czekają mnie badania.
U mnie w tamtym roku tylko 4 razy była owulacja. W styczniu i od razu była ciąża. Później w kwietniu, maju, w czerwcu. Od lipca do grudnia zero owulacji. Miałam usg w lipcu 11 dzień cyklu i była tendencja do tworzenia się pęcherzyków. A później wszystko stanęło. Jeszcze miesiąc na lekach, powtórzenie badań. I mają być stymulacje. Ten czas nawet nie można nazwać staraniem, bo do czego się starć, jak nie ma jajeczek.

reklama
U mnie w tamtym roku tylko 4 razy była owulacja. W styczniu i od razu była ciąża. Później w kwietniu, maju, w czerwcu. Od lipca do grudnia zero owulacji. Miałam usg w lipcu 11 dzień cyklu i była tendencja do tworzenia się pęcherzyków. A później wszystko stanęło. Jeszcze miesiąc na lekach, powtórzenie badań. I mają być stymulacje.
To jak tak miałam przed ciąża. Bo nigdy nie miałam tak aby moja @ była miesiąc w miesiąc. Odkąd zaczęłam @ w szkole nie było jej długo. I tak się dziwię czym zawinilam tam u góry że mam aż taki problem od początku. Teraz jest to samo chyba nic sie nie poprawiło.

Do góry