reklama
coco07
Fanka BB :)
Ja tez trzymam za was kciuki Jeszcze dziś mężowi mówiłam po przytulankach, jakie to życie jest przewrotne. Nie tak dawno temu leżałam z nogami w gorze żeby nie uronić ani kropli tego cennego płynu, a teraz w dni płodne i przed zbliżająca się owulacja, kochamy się w prezerwatywie i wszystko idzie do kosza ale już niedługo kochane dołączę do was A może was już nie będzie, bo będziecie na wrzesniowkach
Paulina97
Głowa do gory! Bedzie dobrze [emoji4]Różnie. Bóle nie odpuszczaja zaleglam na kanapie z ksiazka i serialami.
Dzis 17t
We wtorek wizyta u sprawdzenie czy z szyjka sie nic ie dzieje bo ostatnii sie delikatnie skrocila i tak sobie zyje od wizyty do wizyty
@Takaja123 testowanie przede mną ale dopiero na początku lutego. Grzecznie czekam na @ ale w tym miesiącu odpuściłam całkowicie. Owszem kiedy mamy ochotę to wiadomo ale też nie odmawiam sobie napicie się piwa mimo to że jestem po zastrzyku.
Jeśli ma przyjść @ to przyjdzie. A jeśli nie to wtedy będę się martwiła ha ha
@Dzoana88 owszem finanse ida w takie remonty. Dół wykonczylismy w tamtym roku. Oprócz korytarza bo tam schody będą szły więc szkoda robić i potem rozwalac wszystko.
@coco07 chyba raczej nie opuszczę tego wątku jakby pojawiły się 2 kreski. Mam tutaj dobra ekipę i najbardziej się zadomowilam na tym wątku. W innych jakoś nie mogę.
@roki_1991 też miałam termin na maj. Ale już się pogodziłam że strata i że nie będzie tak łatwo zajść do tego terminu.
@Dagmarka1991 Harrego szybko się czyta. Miałam zamiar zakupić książki ale jak i nowe i używane dużo wołają ludzie. Więc wolę wypożyczyć.
Jeśli ma przyjść @ to przyjdzie. A jeśli nie to wtedy będę się martwiła ha ha
@Dzoana88 owszem finanse ida w takie remonty. Dół wykonczylismy w tamtym roku. Oprócz korytarza bo tam schody będą szły więc szkoda robić i potem rozwalac wszystko.
@coco07 chyba raczej nie opuszczę tego wątku jakby pojawiły się 2 kreski. Mam tutaj dobra ekipę i najbardziej się zadomowilam na tym wątku. W innych jakoś nie mogę.
@roki_1991 też miałam termin na maj. Ale już się pogodziłam że strata i że nie będzie tak łatwo zajść do tego terminu.
@Dagmarka1991 Harrego szybko się czyta. Miałam zamiar zakupić książki ale jak i nowe i używane dużo wołają ludzie. Więc wolę wypożyczyć.
coco07
Wiem, wiem ze tu zostaniecie bo u każdej z nas, nawet jak się uda, to nadal będzie to „ciąża po poronieniu” zle się wyraziłam, raczej miałam na myśli, ze nie będzie was wśród staraczek i ze już będziecie mogły przejść na „wyższy level- wrzesniowki”
Mi kalendarzyk pokazuje jutro owulacje, już mnie trochę ćmi jajnik, a jutro mam wizytę u gina i mam nadzieje, ze powie ze jest (lub niedawno była) owulacja narazie tyle sobie życzę w tym miesiącu ...
A za was nadal trzymam mocno kciuki miłego dnia
Mi kalendarzyk pokazuje jutro owulacje, już mnie trochę ćmi jajnik, a jutro mam wizytę u gina i mam nadzieje, ze powie ze jest (lub niedawno była) owulacja narazie tyle sobie życzę w tym miesiącu ...
A za was nadal trzymam mocno kciuki miłego dnia
1
183785
Gość
U mnie w tamtym roku tylko 4 razy była owulacja. W styczniu i od razu była ciąża. Później w kwietniu, maju, w czerwcu. Od lipca do grudnia zero owulacji. Miałam usg w lipcu 11 dzień cyklu i była tendencja do tworzenia się pęcherzyków. A później wszystko stanęło. Jeszcze miesiąc na lekach, powtórzenie badań. I mają być stymulacje. Ten czas nawet nie można nazwać staraniem, bo do czego się starć, jak nie ma jajeczek.Nie dziękuję aby nie zapeszyć.
Macie dobrze bo u was owulacja normalnie występuje u mnie bardzo nie chce. Teraz jeszcze doszedł problem z tym śluzem. Jestem ciekawa czy bez niego da się zajść czy czekają mnie badania.
reklama
To jak tak miałam przed ciąża. Bo nigdy nie miałam tak aby moja @ była miesiąc w miesiąc. Odkąd zaczęłam @ w szkole nie było jej długo. I tak się dziwię czym zawinilam tam u góry że mam aż taki problem od początku. Teraz jest to samo chyba nic sie nie poprawiło.U mnie w tamtym roku tylko 4 razy była owulacja. W styczniu i od razu była ciąża. Później w kwietniu, maju, w czerwcu. Od lipca do grudnia zero owulacji. Miałam usg w lipcu 11 dzień cyklu i była tendencja do tworzenia się pęcherzyków. A później wszystko stanęło. Jeszcze miesiąc na lekach, powtórzenie badań. I mają być stymulacje.