W aptece kupisz. Olej z wiesiołka zakupiłam firmy Gaja.@kb.karola90 to dobre wieści oby tak dalej![]()
@gigi_ gdzie można kupić wiesiołka w jakimś zielarskim czy jednak siemię lniane lepsze jakieś opinie?
reklama
coco07
Fanka BB :)
@Takaja123 ja niestety nie pomogę, bo nie wiem co lepsze, ale biorę to i to
olej z wiesiołka kupiłam w aptece w kapsułkach, bo akurat nie było płynnego. Kupiłam go w ostatnim cyklu zanim zaszłam w ciąże. Zabrałam od pierwszego dnia cyklu do 14 i jak się okazało ze jestem w ciąży, to już nie brałam wiec sporo tych tabletek mi zostało, wiec teraz łykam bo zaszkodzić chyba nie zaszkodzą
Natomiast siemię lniane kupiłam już w ciąży (2 dni przed wizyta, na której usłyszałam te straszne rzeczy), nawet nie zdążyłam otworzyć a kupiłam dwupak taki zmielony który nie trzeba moczyć tylko zalewa się gorąca woda. Chciałam pic, bo miałam problemy z wypróżnieniem w ciąży i słyszałam, ze to pomaga. Teraz może przyda się do czegoś innego![oczko ;-) ;) ;-) ;)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/wink2.gif)
![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
Natomiast siemię lniane kupiłam już w ciąży (2 dni przed wizyta, na której usłyszałam te straszne rzeczy), nawet nie zdążyłam otworzyć a kupiłam dwupak taki zmielony który nie trzeba moczyć tylko zalewa się gorąca woda. Chciałam pic, bo miałam problemy z wypróżnieniem w ciąży i słyszałam, ze to pomaga. Teraz może przyda się do czegoś innego
![oczko ;-) ;) ;-) ;)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/wink2.gif)
Cześć! Od zabiegu minęło prawie 6 tygodni, na usg wszystko okej, ładne endometrium. Możemy starać się ponownie! Jestem przeszczęśliwa! [emoji16]
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki, niezależnie, czy się staracie, czekacie na ponowne starania, czy już zaszlyscie i odliczacie do momentu przyjścia waszych cudów na świat [emoji4]
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki, niezależnie, czy się staracie, czekacie na ponowne starania, czy już zaszlyscie i odliczacie do momentu przyjścia waszych cudów na świat [emoji4]
Olejek 3x2 tabletki tak jest na opakowaniu. Lekarz też zauważył że mój śluz plodny zrobił się skapy więc powiedział abym brała. Od soboty będę brała właśnie siemienie lniane bo olejek do owulacji się bierze.@gigi_ i jak go stosujesz? Raz dziennie?
Jivka
Moderator
@kb.karola90 ważne że nic się nie pogarsza, jesteś pod kontrolą i mocno wierzę że będzie dobrze [emoji4]
@Destino ciągle trzymam za Was kciuki [emoji3590]
@Takaja123 @gigi_ też chciałam brać ten olejek ale się zagapiłam, poza tym w tym miesiącu jakoś najmniej chciałabym zajść w ciążę, więc bez wspomagaczy. Jak będzie to tak miało być [emoji4]
@Destino ciągle trzymam za Was kciuki [emoji3590]
@Takaja123 @gigi_ też chciałam brać ten olejek ale się zagapiłam, poza tym w tym miesiącu jakoś najmniej chciałabym zajść w ciążę, więc bez wspomagaczy. Jak będzie to tak miało być [emoji4]
Takaja123
Fanka BB :)
reklama
@Takaja123 zobaczyny jak zrobię zastrzyk i wystąpi owu. Dziewczyny pisały gdzie że dopiero przy drugim cyklu jest efekt. Zobaczymy jak to będzie. Ja podchodzę na luzie w tym miesiącu. A biorę olejek bo on wspomaga cykle miesiączki.
@Jivka ja w tamtym miesiącu miałam brać ale nie brałam olejku.
@Jivka ja w tamtym miesiącu miałam brać ale nie brałam olejku.