reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Takaja123 ja niestety nie pomogę, bo nie wiem co lepsze, ale biorę to i to:happy2: olej z wiesiołka kupiłam w aptece w kapsułkach, bo akurat nie było płynnego. Kupiłam go w ostatnim cyklu zanim zaszłam w ciąże. Zabrałam od pierwszego dnia cyklu do 14 i jak się okazało ze jestem w ciąży, to już nie brałam wiec sporo tych tabletek mi zostało, wiec teraz łykam bo zaszkodzić chyba nie zaszkodzą :)
Natomiast siemię lniane kupiłam już w ciąży (2 dni przed wizyta, na której usłyszałam te straszne rzeczy), nawet nie zdążyłam otworzyć a kupiłam dwupak taki zmielony który nie trzeba moczyć tylko zalewa się gorąca woda. Chciałam pic, bo miałam problemy z wypróżnieniem w ciąży i słyszałam, ze to pomaga. Teraz może przyda się do czegoś innego ;-) ;)

Cześć! Od zabiegu minęło prawie 6 tygodni, na usg wszystko okej, ładne endometrium. Możemy starać się ponownie! Jestem przeszczęśliwa! [emoji16]

Trzymam za was wszystkie mocno kciuki, niezależnie, czy się staracie, czekacie na ponowne starania, czy już zaszlyscie i odliczacie do momentu przyjścia waszych cudów na świat [emoji4]

Właśnie zaczęłam przyjmować ovarin i liczę, że będą jakieś efekty [emoji4]
A u mnie 6 dzień od owu czuję cały czas jajnik, raz jeden raz drugi, spuchnięte piersi [emoji17] nie wiem czy szykować test za jakiś czas ;o

@kb.karola90 ważne że nic się nie pogarsza, jesteś pod kontrolą i mocno wierzę że będzie dobrze [emoji4]

@Destino ciągle trzymam za Was kciuki [emoji3590]

@Takaja123 @gigi_ też chciałam brać ten olejek ale się zagapiłam, poza tym w tym miesiącu jakoś najmniej chciałabym zajść w ciążę, więc bez wspomagaczy. Jak będzie to tak miało być [emoji4]

@gigi_ dzięki za podpowiedź :) w następnym cyklu pewnie przetestuję bo też wydaje mi się ten śluz skapy w porównaniu do wcześniejszych. A teraz widzisz efekty?

@Jivka ja czekam cierpliwie na @ mam jeszcze kilka dni ale czuję powoli, że się zbliża :)

Ostatnia edycja:
reklama
@Takaja123 zobaczyny jak zrobię zastrzyk i wystąpi owu. Dziewczyny pisały gdzie że dopiero przy drugim cyklu jest efekt. Zobaczymy jak to będzie. Ja podchodzę na luzie w tym miesiącu. A biorę olejek bo on wspomaga cykle miesiączki.
@Jivka ja w tamtym miesiącu miałam brać ale nie brałam olejku.

Do góry